DIARY: Konečne aj ja ! :)

20:58 Suzzie 9 Comments

Ahojte! Ako žijete ? :) Ja som od nedele na prázdninách u sesterkách v BA,dnes sme si to namierili smer Eurovea, hlavný dôvod bol ? Bubble tea. Ak neviete o čo sa jedná klinite SEM Určite ste o tom aj Vy počuli,podľa Vašeho výberu Vám namiešajú Bublinkujúci čaj. Môžete si vybrať, či chcete ovocný alebo mliečny, potom zvolité príchuť a potom si vyberete z veľa druhov želé alebo praskajúcich guličiek. Ja som si vybrala zelený čaj s príchuťou Kumquat (trpasličí pomaranč), ktomu som si dala ešte želé,také tmavé guličky,neviem čo to už bolo :D a ľadový.




Šťastná prešťastná z tohto čaju :)



Sesterka,ktorá sa tiež doň ho zamilovala a rýchlo vypila :)


Zase sesterka spokojná s čajkom a s praskajúcimi guličkami :)







V Eurovei sme strávili celé poobedie,všimli sme si,že Lucie Bíla má autogramiádu, pozerala som sa len s diaľky ale musím povedať, že veľmi milá je, hlavne k malým deťom :)

Viac fotiek pridám neskôr,pretože mobil nenačítal :/ Majte sa krásne,oddychujte posledné prázdninoví dni aj keď to počasie neni nič moc :) a zapojte sa aj do Giveaway,teší ma taká veľká účasť,ste zlatí. :)

Možno sa ti bude páčiť aj

9 komentárov:

  1. Super fotky! :) A aj tebe pekný zvyšok prázdnin, aj keď to počasie sa tento týždeň trochu pokazilo. :/ Snáď aspoň zajtra budeme mať na túre teplo a bez dažďa. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj ja céém :P pôjdeme spolu nabudúce jo ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super zuzi :D pošli mííí :D aj tebe pekný zvyšok prázdnin aj ked upršaný ale aj tak sa dá niečo vymislieť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Posielam emailom,možme ísť aj niekedy spolu :D hej taký je upršaný ale mám rada celkom také počasie ;) a ďakujem :)

      Odstrániť
  4. Bubble tea je super, mají ho i u nás v Brně, ale bohužel tu prodejnu teď zavřou, protože nemají prodlouženou nájemní smlouvu. :( Tak snad se jen přestěhují jinam... Ty tmavé kuličky se myslím jmenují tapioka perly, ale netuším, co to je. :D

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)