RECENZIA: LALIQUE,parfumované mlieko,ktoré si zamilujete :)

15:00 Suzzie 0 Comments


Možno niekto poznáte túto značku,možno niekto nie,tak si ju v krátkosti predstavíme :)
Meno Lalique poznajú hlavne milovníci umenia - zakladateľ firmy René Lalique, ktorý sa narodil v roku 1860, sa stal v dobe secesie jedným z najslávnejších autorov šperkov. Neskôr začal tvoriť zo skla - vázami počínajúc a interiérovými prvkami končiac - a stal sa i jedným z najslávnejších sklárov. Od samého začiatku navrhoval flakóny pre parfumy rôznych výrobcov (určite poznáte flakón L'Air du Temps s uzáverom v tvare holubičiek, ktorý tiež navrhol Lalique) a v 90. rokoch konečne firmu napadlo vytvoriť vlastné parfumy. Vätšinu týchto originálnych parfumov Lalique si môžete zakúpiť v zberateľských edíciách v signovaných umeleckých flakónoch.






/photo:www.lalique.com/
Toto parfumové telové mlieko je proste božské,príjemné na pokožke,krásne voňia,voňia celý deň,od rána,kedy si ho dáte,až po noc,keď prídete domov. Nádherné voňia,čo môže potvrdiť aj môj priateľ :)
Vôňa je elegantná,sôr pre taký luxusný nádych,neni to nič svieže a kvetinkové,vôňa pre krásne a jedinečné okamihy. Toto mlieko milujem a odporúčam,kto chce skôr niaku elgantnú vôňu,zemitú. :)
Je to fakt skvelý výrobok a som rada,že ho vlastním,jedina odrádzajúca je cena :/
Kúpite na slovenských eshopoch a v dobrých v parfumériach,na oficiálnej stránke stojí 31 euro.

Máte skúsenosť s touto značkou ? Skúsili by ste niaky produkt? :)


Možno sa ti bude páčiť aj

0 komentárov:

ďakujem za komentár :)