RECENZIA: Lak na nechty od Oriflame veryme nail graffiti base coat - gold

10:00 Suzzie 2 Comments



Tento lak som odstala na testovanie od Oriflame. Hneď ma zaujal keď som ho zbadla,pretože  bol pekný zlatý s malinkými trblietkami,hneď som ho aj teda išla vyskúšať.



Je to lak nail graffii v odtieni Gold,od Oriflame. Táto sada obsahuje 6 lakov,3: Gold,Uchsia a Silver sú podkladové laky,na ktoré sa nanesú vrchné laky: Black,Pink,Blue,tieto vrchné laky vytvoria mozaiku.
Viem,že tieto mozaikové nechty tu boli už dávnejšie ale nikdy ma to niaky nezaujala,priam sa mi tO nepáčilo,nepáčilo sa mi,tak som to ani nekúpila ale keďže som takéto laky dostala na testovanie,tak som ich aj skúsila,o týchto lakoch nabudúce :),prejdime k tomuto laku.
Naniesla som 1 vrstvu, a tá aj stačila,veľmi vysoké krytie,neni o čom stačí jedna vrstva.lenže to by som nebola ja keby som nedala dve vrstvy/podľa mňa,každý nanáša dve vrstvy laku/,tak som dala dve vrstvy a takto to vyzerá:





Veľmi sa mi páči ten odtieň,vysoká krycia schopnosť,len dlhšie schne,chcela by som povedať,že nedala som ani podkladový a ani vrchný lak,sú tam iba dve vrstvy tohto. Je nádherný,mám ho zatiaľ tretí deň a neviem sa vynadívať,len už je trošilinku odlupani na dvoch nechtoch ale myslím si,že pri mojej upracovacej schopnosti je to v pohode :DD a keď pridám ešte podkladový a vrchný lak,tak určite vydrží dlhšie. Ak sa vam páči odtieň,tak určite si ho kupte,doporučujem ! Ďakujem sránke www.oriflame.sk za možnosť testovania :)

Tomúto laku dávam 10 bodov z 10 !

Možno sa ti bude páčiť aj

2 komentáre:

  1. Moje mamka miluje takovéhle laky...má asi tři podobné a pak má hromadu laků v odstínu do bronzova.

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)