RECENZIA: Špirála MEGA effects od Avonu.

16:05 Suzzie 8 Comments

Túto špirálu som vyhrala v jednej giveaway a podmienkou bolo,že napíšem krátke hodnotenie, a pridám fotky pred a po nalíčení,tak tu máte celú recenziu na ňu:

Špirála bola balená v peknom čiernom obale,okrem špirály,tak bol aj návod ako ju používať. Myslím,že ten návod je veľmi dôležitá vec,kebyže tam neni ani ja neviem ako ju otvoriť a používať! :) No poďme k špirále:


Táto špirála by mala byť jedinečná vďaka aplikátoru,ktorý je revolučný a je úplne iný ako sme doposiaľ zvyknuté na špirálu. Má revolučné "držadlo" vďaka ktorému si môžeme tento aplikátor nastaviť,aby sme si špirálu naniesli pekne na mihalnice a nie viečko alebo na obočie,mne sa bohužial podarilo naniesť niečo aj na viečko. Držadlo som niak neohýbala a nemenila polohy ,asi je to tým,že som neni na to zvyknutá a nenaučená s takým aplikátorom pracovať,myslím si,že časom by sa to dalo spraviť.





Neodporúčam naniesť viac ako tri vrstvy lebo mihalnice sa vám začnú zlepovať. Na tejto riasenke nevidím nič také megasuper okrem toho revolučného riešenia-aj to sa musím naučiť,ako s tým zaobchádzať. Špirála riasy vytočí,trochu zhustí a predlži,taká fájn špirála,ktorá by nemala chýbať žiadnej žene. Som rada,že mám túto špirálu lebo splňuje svoje veci ale neni to top špirála roka. Možno keď si na ňu zvyknem a skamarátim sa s ňou,tak možno zmením názor. :)



 Na fotkách,môžete vidieť,čo špirála dokáže. Špirála je celkom fájn,splňuje svoje očakávania a dávam jej 7 bodov z 10 ! :)

Čo hovoríte na túto špirálu vy,máte s ňou skúsenosti ? 

Možno sa ti bude páčiť aj

8 komentárov:

  1. Vypadá to dobře, hlavně samotný design je fajn, takový neobvyklý :)
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mňa táto špirála vôbec neohúrila...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mňa táto špirála vôbec neohúrila...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. http://myascosmetics.blogspot.sk/2013/08/spirala.html moja recenzia na túto špirálu, som s ňou veľmi spokojná

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som mala šťastie a vyhrala som ju aj v jednej giveaway aj na facebooku avonu, takže mám doma dve. Používam ju veľmi málo, lebo naozaj ako píšeš - treba sa s ňou naučiť robiť. Ona je vlastne celkom malá, takže mne sa s ňou až tak pohodlne nepracuje, preto ju zvyknem použiť len keď mám čas na precíznejšie líčenie. Vtedy ju ozaj viem oceniť, robí mi celkom dobré riasy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ju používala niekoľko týždňov ale stále som sa to s ňou nejako nenaučila. :D Potom som ju niekde odložila a neviem ju ani nájsť :/ :D

      Odstrániť
  6. Tak jako hezká "disajnově" sice je, ale já bych si s ní pořasenkovala tak maximalně oči a víčka :D

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)