DIARY: Autumn

13:24 Suzzie 3 Comments

Ahojte moji milí čitatelia, 

ako sa máte ? Čo škola ? Ako stíhate s blogom ? 
Ja som na tom moc biedne, som lenivá, lenivá a ešte raz lenivá. Strašne. Mám toľko vecí na recenzovanie, čo som ešte nestihla zrecenzovať. Toľko veľa zážitkov, ktoré som Vám nenapísala. A to všetko z toho dôvodu, že som veľmi lenivá. Pomôžte mi. Ako nebyť lenivá ? Ale zase by sa povedalo, že keď ma baví blog, tak prekonám aj lenivosť. Ale nie. Tak dnes som sa odhodlala, že už sem niečo napíšem lebo Vás nechcem stratiť, moji čitatelia. Však som sa sem dostala vďaka Vám. V´daká Vám mám takýto blog, takú návštevnosť, dostala som sa k spoluprácam, vzdelávam sa v kozmetike, robíte mi deň krajší vďaka Vašim komentárom. Ste super. Takže snáď sa nahodím späť, a aspoň 3  články tu nájdete týždenne :)

Dnes by som Vám chcela tak všeobecne porozprávať, napísať, vykecať sa ako sa mám atď.

foto:weheartit.com



A máme tu jeseň, ďalšie ročné obdobie. Cítim to aj na vlastnej koži, že je vonku zima. 15 stupňov a menej. Dážď. Vietor. Veci, ktoré nemám veľmi rada. Ale na druhej strane, zbožňujem prechádzky parkom, po chodníčkoch s mojou láskou. Krásne opadáva lístie. Je to nádhera. :)

foto:wehearit.com

Milujem čaj v týchto studených dňoch. Bylinkový. Voňavý. Mňam. Ako som už hovorila, nemám rada dážď. Chlad. Vietor. Ale keď sa takto z okna na to pozerám, tak je to nádhera byť doma v teplúčku a sledovať ako kvapky stekajú po okne. :)

foto: weheartit.com

foto:weheartit.com

Takúto šatňu chcem mať :3

foto:weheartit.com

Millujem svoju lásku. Teplúčke objatia s Ním. Bozky. Všetko :*

Možno sa ti bude páčiť aj

3 komentáre:

  1. Chvíle s Tebou sú tie najkrajšie :3 MILUJEM ŤA :*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No jo jeseň, prišla škola a blog, môj, trochu zaostáva :D Chcela som tiež napísať článok na príchod jesene, dať nejaké tie fotky, keďže strašne rada fotím, ale nejako sa k tomu neviem dokopať :D Čiže s lenivosťou si na tom oveľa lepšie ako ja :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No jóo.. už je tam! :D
      http://music-escapefromreality.blogspot.sk/2013/10/hello-autumn.html

      Odstrániť

ďakujem za komentár :)