RECENZIA: Vôňa london queen od Elite models

15:27 Suzzie 4 Comments

Ahojte!


Neviem či mám toľko šťastia ale vyhrala som ďalšiu Giveaway a túto vôňu, tak sa s Vami podelím o pocity :) Inak, kto sa ešte neprihlásil do Giveaway, tak pravo v menu nájde odkaz :) A myslím, že ochvíľu sputím aj ďalšiu :) No prejdime k vôni.


Vôňa je uložená v takejto krabičke: 




Krabička sa leskne a tak, mne osobne sa nepáči, je taká moc "šialená" a to neni pre mňa, ja som skôr na také elegantné obaly a ták. Takže obal nič moc :/






O to viac som bola nadšená z flakonika, je naozaj nádherný, má pekný tvar,  zaujímavý uzáver a peknú farbu, tento flakonik už na mne zanecháva ten elegantný dojem .


Vôňa je kvetinová, keďže sa niak nevyznám vo voniach tak sem napíšem čo píše výrobca: "Vyskúšaj dynamickú vôňu tohto cool mesta s London Queen, živú, zmyselnú vanilkovú vôňu postavenú na ľahkých kvetinových a návykových ovocných nótach. Trio z mandarínky, bergamotu a maliny najskôr dodá iskrivú vitalitu. Potom ťa okúzli zmyselné srdce zo slivky, jazmínu a exotickej tahitskej tiary. Teplé tóny vanilky a benzoinu zmiešaného s pižmom tvoria príťažlivý základ."


Ja len môžem povedať, že je to naozaj nádherná vôňa, krásna kvetinková, tak trošku výraznejšia, neni taká jemnučká, vôňa vydrží skoro celý deň a to je len toaletná voda, dokonca v dm-ke som ju videla okolo 5 €, že stojí, tak si myslím, že sa vyplatí, tak keď budete nabudúce kupovať niaku vôňu, tak skúste ovoňať aj túto a možno, že ju aj kúpite. 

Inak ako ste začali nový školský rok ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. Ovocně-květinové vůně mám ráda, zní to dobře. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Páni, ty se máš..taky bych chtěla mít tolik štěstí jako máš ty!! U mě na blogu probíhá giveaway, nevím jestli jsem tě už zvala,ale pokud ne, tak šup šup... budu ráda, když se zúčastníš.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podla mňa nemám práveže moc šťastia :D viem, pozývala si ma už :)

      Odstrániť

ďakujem za komentár :)