RECENZIA: Lak na párty od essence - time for romance

13:13 Suzzie 7 Comments

Naposledy som bola v DM-ke, pretože som chcela nejaký makeup, farbu na vlasy a chcela som aj pekný lak na nechty, taký trblietkový...ale nechcela som ten priesvitný, kde je 5 trblietiek..GS sa bohužial nenachádzala v tejto DM, tak mi nezostalo nič iné len niečo nájsť od iných výrobcov. A našla som!



Je to nádherný trblietkavý lak, ktorý som si veľmi zamilovala a budem ho nosiť najbližšie neviem koľko týždňov, je proste nádherný! A ja ľúbim nádherné laky ! :-)





Je to odtieň 112-time for romance. Je svetlejší ako na fotkách. Je to veľmi pekná farba..júj, ja som sa doň ho vážne zamilovala :D.
Aby ste dokonale zakryli necht, treba naniest dve vrstvy. Každá vrstva schne 10 až 15 minút. Podľa toho akú hrubú vrstvu nanesiete. Trblietok má vážne veľa, takže nechtíky sa budú trblietkovať. Výdrž tohoto laku je tak 2 až tri dni bez podkladového laku a bez nadlaku, ktoré som bohužial nepoužila. Celkovo hodnotím tento lak ako celkom fájn až taký priemer, najviac ma však očaril ten odtieň.




Mali ste už tento lak niektorá ? Čo hovoríte naň ? :-)

Možno sa ti bude páčiť aj

7 komentárov:

  1. Mě se takové laky hodně líbí, i odstín je krásný:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jak jde odlakovat, zkoušela jsi to už? Je krásný! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oh, nádherný! :) Aj keď ja sama by som taký nenosila. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prečo by si taký nenosila ? :) ale je nádherný :)

      Odstrániť
    2. Ja neviem :D Teda viem :D Proste mne sa také laky páčia na iných, ja si seba neviem s takým predstaviť, radšej iba taký jednoduchý - jednofarebný bez trblietok :)

      Odstrániť

ďakujem za komentár :)