RECENZIA: Oriflame: Milk and Honey - krém na ruky

12:52 Suzzie 4 Comments

Tento produkt mi venovala firma Oriflame na recenzovanie. Ďakujem!

Dnes tu máme tento krém na ruky z radu Milk and Honey gold od Oriflame. Ja som vyskúšala krém na ruky.

Čo hovorí výrobca? 
"Luxusný krém na ruky s intenzívnym vyživujúcim účinkom, obohatený o bio mliečne proteíny a výťažky medu. Suchej pokožke rúk poskytuje 24-hodinovú hydratáciu, udržiava vlahu v pokožke, aby bola lepšie chránená, jemná a hladká."




Zloženie:




Krém je hustý a ľahko sa rozotrie na rukách, bohužiaľ krém sa nevsiakne ihneď do pokožky ale trvá mu to nejakú polhodinu, čo je dosť a je to veľký problém, keďže keď mate mastmé ruky, tak všetko čo chytíte budete mať od tohto krému :/ Krém ale inak celkom pekne hydratuje a pokožka je jemná a krém celkom pekne vonia ale nie nejak extra, čo by mi voňalo.


Celkové hodnotenie: Krém veľmi ťažko vsiaka do pokožky a na ruke zostáva mastný film, ktorý je nepríjemný, vôňa neni nič extra ale celkom pekne hydratuje. Cena je 5 €, v akcii netuším. Tento krém by som si skôr nekúpila ako kúpila v budúcnosti.


Máte tento krém ? Aké máte skúsenosti? 

Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. S tímto přímo ne, ale z oriflamu jsem nedávno dobrala jeden krém a ten byl naprosto výborný!:) Tyhle mastnější krémy ráda používám hlavně přes zimu a na noc. Krásně ruce vyživí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vôňu medu a mlieka milujem, krém som skúšala párkrát a určite si ho kúpim.

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)