RECENZIA: Micelárna voda od Garnier - veľké prekvapenie

19:23 Suzzie 4 Comments


Tak sľubovaná recenzia o micelárnej vode od Garnier. Táto je moja prvá micelárka a som s ňou veľmi spokojná. Doteraz som sa odličovala odličovačom ale musím povedať, že micelárna voda je oveľa lepšia. Najprv som si chcela kúpiť od Biodermy ale nakoniec u mňa zvíťazila hlavne kvôli cene ale chcela som vyskúšať a oplatila sa viac. 



+Micelárna voda má 400 ml, podľa obalu by to malo postačovať na 200 použití.
+ Cena sa pohybuje okolo tých 6 € čo je pri 400 ml veľké plus 
+ Je vhodná pre citlivú pleť. Oči mi nepodráždila, pokožke neuškodila
+ Výborne odličuje. Kedysi som potrebovala veľmi veľa odlič.tampónov ale teraz použijem 2 alebo 3. na celú tvár. Výborne odličuje aj očné linky a špirálu. Nezanecháva mastný film na pleti.



 Zloženie


Skúšam nájsť nejaké mínusy ale zatiaľ som žiadne nenašla! :)


S touto micelárnou vodou som veľmi spokojná a podľa mňa určite produkt mesiaca. Ak nechcete vyhadzovať veľa peňazí ale pri tom dbáte aj na kvalitu určite odporúčam túto micelárnu vodu. :))

Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. S Garnierovou micelárkou skúsenosť nemám, no píšeš že si chcela skúsiť Biodermu. Tak ja som jej dlho odolávala, ale nakoniec keď mala Bioderma akciu Bioderma for everyone a bol mesiac s micelárkou v malom balení za 3€ tak som si povedala, že si ju teda na vyskúšanie kúpim, keď už ju tak všetky blogerky chvália.. Hmmmm, bol to omyl, obrovský obrovský omyl - neodlíčovala, penila, štípala, dráždila... Fuj, fuj, fuj.. 50ml miniatúru som používala niekoľko dlhých mesiacov, na jedno odlíčenie som spotrebovala 5-6 tampónikov (inak zvyknem presne ako ty u Garnieru 2-3). Skrátka otras. A potom prišla na trh táto ružová Garnieracká krásavica a ja som si vravela, že chvíľu počkám čo na ňu povedia blogerky a potom buď kúpim alebo nekúpim. Nakoniec to skončilo tak, že keď som šla do obchodu pre novú micelárku, rozhodovala som sa medzi Garnier a Corine de Farme. Zvíťazila ale Corine, lebo je to prírodná vecička a už mám od Corine krémik, tak mám v pláne ich používať pekne spolu. Zatiaľ ju mám krátko, ešte spotrebuvávam zvyšky pleťovej vody inej značky, takže Corine chvíľku musí počkať, ale čoskoro príde na rad a to potom budú pozitívne ohlasy! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď si už začala s tou akciou bioderma for everyone, tak nikdy si mi nedalo nájsť lekáreň kde by som našla tie výrobky. A keď som už našla, nikdy neboli. Tak som sa na toto celé...Chcem ju skúsiť pretože 99,9 % recenzií na ňu je pozitívnych ale stretla som sa s niekoľkými názormi už /ako máš aj Ty/, že vôbec nieje dobrá :/...To vážne bola až taká hrozná ? :/ Corine de Farme ? To počujem prvý krát :/ Musím niečo o nej vygooglovať. Určite potom prečítam, čo o nej napíšeš! :)

      Odstrániť
  2. Ja som dlho používala micelarku od Biodermy na mastnu pleť, ale účinky boli len na začiatku, potom po dlhodobom používaní ako keby si pleť na ňu zvykla a nič. Ale po mnohých pozitívnych recenziách na Garnier som si ju kúpila a čakám ešte kým miniem Biodermu a idem na Garnier;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som dlho používala micelarku od Biodermy na mastnu pleť, ale účinky boli len na začiatku, potom po dlhodobom používaní ako keby si pleť na ňu zvykla a nič. Ale po mnohých pozitívnych recenziách na Garnier som si ju kúpila a čakám ešte kým miniem Biodermu a idem na Garnier;)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)