Moja aktuálna starostlivosť o vlasy /balea, LAB 35/

11:00 Suzzie 3 Comments

Ahojte! Dnes niečo o mojej starostlivosti vlasov..Pred nejakým mesiacom som používala os syoss šampón, kondicionér a masku od LAB 35 + sérum na končeky vlasov od Kallos. Šampón a kondicionér sa mi minuli tak som v DM blúdila a hľadala náhradu. Nakoniec som skončila u Balea. Objavila som radu na objem- šampón a balzam, a ošetrujúci olej na vlasy. Masku na vlasy od LAB 35 ešte používam.. 

Ako fungujú tieto výrobky po mesiaci používania ? :)


1. Balea šampón na objem vlasov, 250 ml.
Keďže nemám vôbec objemné vlasy, tak som si zvolila túto radu nan objem vlasov. Šampón ma takú individuálnu vôňu..neviem aký by som jej  dala názov, raz mi vonia, raz nie..Musíte ovoňať aby ste pochopili :D Šampón podľa mňa málo pení :/ Po mesiaci necítim nejaký extra objem, možno to trošku vlasy nadvihne ale určite to nevydrží dlho..Celkovo hodnotím šampón na taký priemer. Vôňa je "zaujímava", málo pení, objem moc neni vidieť ale cena je super.






2. Balea balzam na objem vlasov, 200 ml.
Tento balzam narozdiel od šampónu je celkom super. Vôňa je taká istá. Stačí celkom malé množstvo na celé vlasy. Nechávam 5 minút pôsobiť a potom opláchnem. Vlasy krásne zjemní, vyrovnáva a na pohľad vyzerajú krajšie :) Objem som už komentovala u šampónu. Tento balzam je oveľa lepší ako šampón :)





3. Balea ošetrujúci olej na vlasy, 100 ml.
Tento olej je objav roka! :D aspoň teda podľa mňa. Olej má nádhernú vanilkovú vôňu. Cítiť ju je aj 2 dni :). Mne moc vanilka zase nevonia, takže to bude lepšie pre tých, ktorí ju majú radi. Olej som požívala na celú dĺžku vlasov, stačili mi asi 3 stlačenia pumpičky. Netreba to preháňať pretože vlasy budete mať mastné a zaťažené. Olej som hlavne používala na končeky vlasov, končeky pekne postupne zaceľuje a nie sú tak rozštiepené :). Cena za tento olej je veľmi priaznivá a je dostupný určite v každej DM-ke :)



4. LAB 35 maska na vlasy pre posilnenie vlasov, 250 ml.
Od tejto značky som nič ešte nemala toto je môj prvý produkt./Ďakujem za produkt na recenzovanie kallosshop.sk/ Maska má nádherný červený a jednoduchý obal, božňujem takéto super obaly! :D Masku používam dlhú dobu. Zostáva mi tam už iba niekoľko kvapiek. Maska nádherné vonia, taká jemná kvetinová vôňa to je, teda aspoň ja to tak cítim. Balenie vydrží neskutočne dlho. Maska vlasy vyhladila, zjemnila a po niekoľkých týždňoch vlasy vyzerali oveľa krajšie ako pred tým. Bola to najlepšia maska akú som kedy mala! Cena je mega super- 2,39 ! Počujete dobre! Najbližiu dobu objednávam ďalšie balenie :)



Máte niekto skúsenosti s týmito produktmi? :)
Pekný víkend :)

Možno sa ti bude páčiť aj

3 komentáre:

  1. Tak ten Balea olej na vlasy je fakt super, ja mám veľmi rada tú jeho vôňu, tá je skrátka nezabudnuteľná. S vlasmi síce zázraky nerobí, ba čo viac, zdá sa mi, že keď si ho nanesiem do mokrých vlasov alebo do takých polosuchých tak mi ich ešte viac vysuší, ale pri aplikácii na suché vlasy skôr vlasy mastí, takže fakt si musím dávať pozor na množstvo, ale tá vôňa to je proste paráda.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To mi je ľúto, že ti vlasy vysuší, mne celkom pomohol. A stým množstvom máš pravdu, na to treba dávať pozor! :)

      Odstrániť
  2. Ja používam len balzam, vôňa je super:)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)