HAUL: Urobte si ružovou farbou radosť- mini nakúpy v ružovej :)

12:31 Suzzie 4 Comments

Ahojte! Dnes tu máme jeden malý nákup v Kiku a v tescu sa mi zdá, kde som si kúpila tieto dve malé drobnosti v ružovej, takže dnes to bude taký ružový post. Staro ružovú alebo baby pink alebo neviem aký odtien to ešte môže byť, mám veľmi rada. Celkovo pastelové farby mám rada a nejaké tie kúsky  s takýmito farbami sa u mňa objavujú. A čo som si to kúpila ? :)


Krásne voňavé sviečky od F&F Home, majp nejakú kvetinovú vôňu, obal som už vyhodila tak som aj zabudla :D Majú pekné farebné kombinácie týchto sviečok, v balení ich je veľa a kúite ich za cc 2,40 € alebo tak nejak. Ja som kúpila v akcii za 1,19 € :)




Tieto ružové krabice kúpite v Kiku, toto je tá menšia veľkosť, je aj väčšia ale tá by sa mi nezmestila do poličky. V balení sú dva kusy. Majú rôzne farby a vzory. Toto balenie stálo 1,49 €


Tento blok som tiež kúpila v Kiku, bohužiaľ sa mi už niekde odtlačil a troška sa pokrčil. :/ Je úplne nádherný, má peknú štvorčekovú štruktúru a nádhernú farbu, na fotke sa bohužiaľ odrážalo svetlo a je tam vidieť prechod ale to robí fotka. Tá čierna stuha, guma alebo ako to nazvať a ten "držiak" na pero sa mi nepáčia asi ich odstrihnem :DD kúpila som za 3,19 €, čo je super cena. :)

Dúfam, že sa vám dnešný ružový post páčil a snáď sa tešíte na ďalšie :)



Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

ďakujem za komentár :)