EVENT: Aussie výzva- Kdekoľvek a kedykoľvek

18:05 Suzzie 1 Comments

Ahojte! Pred niekoľkými dňami ste určiti zachytili Aussie výzvu a veľa z Vás sa zapojilo ako som čítala viac ako 30. Zapojila som sa aj ja, že skúsim. Veľa dní som rozmýšľala, že čo a ako odfotím, čo si oblečiem, ako sa nalíčim, ako to bude celé vyzerať. Nakoniec som to pojala v takej letnej, jemnej nálade, na prechádzke so sprejom Aussie na vlasy :)












Víťazná fotografia:
Kdekoľvek a kedykoľvek :)






Najväčší problém som mala asi s tým čo si oblečiem.V hlave toľko veľa nápadov ale nakoniec to bol mentolový top zo šiat a dlhá, široká sukňa hýriac farbami. Zvolila som k tomu mentolové jedoduché boty. Doplnky som nedala už žiadne, chcela som aby to bolo maximálne jednoduché.

Čo sa týka líčenia išla som do bielo-ružovo-fialového kontrastu. Použila som makeup, očné tiene-ružová, biela, fialová, čiernu tekutú linku na oči, ceruzku na obočie, bielu ceruzku, matný bronzer, púder, rúž na pery, špirála 1, špirála 2 :D /Ak bude záujem napíšem presnejšie/.

Miesto fotenia bolo pod cestou/most/ na koľajniciach. Miesto je opustené a pôsobí dosť zaujímavo. Na prechádzky veľmi pekné. Tak sme to urobili tam, na koľajniciach! :D  Celkovo som fotením strávila 2 hodiny, líčenie a oblečenie bola nejaká hodinka a následne vyberanie fotiek a upravovanie trvalo nejaké 4 hodinky. S výsledkom som naozaj spokojná a myslím, že to bol dobre strávený čas, a ako som bola spokojná so sprejmi na vlasy Aussie  Miracle Recharge? To sa dozviete už onedlho vďaka recenzii :) Myslím, že www.casopislafemme.sk vytvoril skvelý nápad a určite by sa mal zúčastniť každý, lebo je to milá skúsenosť. /Inak odvtedy čo mám tento úžasný sprej tak moje vlasy bez neho nemôžu ísť nikde! :D/

Zapojili ste sa aj Vy? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

1 komentár:

ďakujem za komentár :)