ČO NEKUPOVAŤ/1/ Avon - Black mineral Mask

18:59 Suzzie 2 Comments

Ahojte! Pripravila som si pre Vás novú rubriku, v ktorej sa budem venovať produktom, ktoré stoja, teda vlastne nestoja za nič. Dúfam, že to pomôže hlavne Vám, pri nákupoch aby ste sa nakoniec nesklamali ako ja. Samozrejme hodnotenie je iba z môjho hľadiska a mne nevyhovujú, Vám môžu. Dúfam, že sa tešíte! :)

Dnes tu mám  masku na pleť od Avonu. Obsahuje minerály, íl, a kyselinu salicylovú. Má vyčistiť upchaté póry. Okamžite ju zmatniť, pleť ma zostať hebká, nemastná, svieža..







Maska je čierna, po niekoľkým minútach zosivie a zaschne, treba ju odstrániť teplou vodou - to išlo celkom ľahko. Po odstránení masky som mala pleť začervenanú, svrbela ma, pálila, nič dobré. Cítila som že je napnutá, vysušená a potrebuje okamžite hydratáciu. Nezbadala som žiadny dobrý účinok masky ale skôr naopak negatívnych je naozaj dosť. Neodporúčam, nekupujte, vyhodené peniaze! /teraz je v akcii za 4,10 €/

Máte skúsenosti s touto maskou na pleť ? 

Možno sa ti bude páčiť aj

2 komentáre:

  1. Poviem priateľke nech nekupuje :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa naopak táto maska páči. Veľmi záleží od typu pleti, netreba všetko hádzať do koša. Navyše v Avone je super to, že tu je 100% záruka, takže ak nie ste s niečím spokojná, napr. s touto maskou. Stačí ju vrátiť a o peniaze neprídete.

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)