DIARY: Čo mi v poslednej dobe robí radosť?

15:50 Suzzie 5 Comments

Ahojte! Po dlhej dobe sa zas ozývam. Nejdem tu vypisovať ako nemám čas a blá blá blá. Blogu sa venujem vtedy keď mám čas a chuť. Začala som brigádovať na niekoľko dní ešte a vôbec nemám čas na nič. Onedlho to však skončí a budem mať zase čas. Vlastne nie. Ide škola. Už teraz ma straší, nie že by som ju nemala rada. Ja ju nemám rada, no čo, treba to prežiť. Myslíte, že prežijem aj vysokú školu ? :D No poďme k podstate tohto článku. Čo mi urobilo radosť v poslednej dobe ? :)


Prednedávnom som tu mala na blogu Giveaway, od jednej mojej fanúšičky mi prišiel krásny e-mail. Veď posúďte sami :)





Dávnejšie mi urobilo obrovskú radosť výhra v Aussie výzva. Keď som si našla tento e-mail v schránke skákala som snáď celý deň od radosti. Krásny pocit :) Ak ste nevideli s akou fotkou som sa zapojila, určite pozrite sem.

Myslím si, že hovoriť o tom ako nákupy liečia dušu, teda aspoň tú ženskú nemusím ani hovoriť. Nákupy urobia vždy veľkú radosť. No také nákupy, že máte také ťažšké tašky, že to ledva nesiete je ešte viac! :D
V najbližšej dobe si určite nájdete veľa postov z nákupov. :)





Čo Vám urobilo poslednú dobu radosť ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

5 komentárov:

  1. Som rada za teba, že máš radosť a že si šťastná. :)
    Mne v poslednej dobe robí radosť cestovanie a blogovanie. Pred pár dňami som bola vo Viedni a bol to vážne nezabudnuteľný výlet. :) No a keďže si idem dať vyvolávať fotky, prezerám si ich ešte spred 8 rokov a vážne sa musím pri niektorých fotkách usmievať. Je to také pohladenie na dušu. :)
    Pekný zvyšok prázdnin. Užívaj si ho len s radosťou. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lenka, Ďakujem veľmi pekne :) Viedeň je naozaj krásna. Bola som tam len zopárkrát ale vždy mi učarovala a mám na ňu len tie najkrajšie spomienky. Najbližšie by som tam chcela ísť s priateľom a zase zažiť nejaké krásne chvíle :) Pozeranie starých fotiek je vždy krásne spomínanie. Máš slzičky v očiach a pritom krásny úsmev na perách. Je to také nostalgické :) Aj Tebe prajem krásne prázdniny! :)

      Odstrániť
  2. Oooo, tak to si ty tá blázniva holka z tobogánu? :-D A ja som si vravela, že žiadnu z mojich "súperok" v súťaži nepoznám (okrem Veroniky). No tak to som teda rada, že už viem o koho ide. Vlastne som nemala ani čas študovať ktoré baby sú z ktorých blogov, len som pozrela fotky a venovala som sa ďalej povinnostiam. Tak teda srdečne gratulujem k výhre, aj keď trošku neskôr. A takisto ti prajem mnoho ďalších spokojných čitateliek a kopu krásnych e-mailov, ktoré naozaj vedia človeku urobiť radosť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzka asi si si ma pomýlila. :D Nie, to nie som ja :) Ja som sa zapojila úplne s inými fotkami. Nájdeš o tom aj post, je tam aj viac fotiek. Ďakujem za pekný komentár :)

      Odstrániť
  3. je milé vidieť, že som ti urobila radosť, len z toho ako som sa ja tešila :) bolo mi cťou :)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)