RECENZIA: Garnier deodorant neo - shower clean

18:56 Suzzie 4 Comments

Ahojte! Dnes si prečítate niečo o deodorante od Garnier. Čítala som už niekoľko recenzíí a tak som neodolala, ešte bol aj v akcii! :D

Tento deodorant ma zaujal svojim dizajnom a jednoduchosťou. Je to môj prvý deodorant tohto typu tak som bola veľmi zvedavá ako to celé dopadne. Na výber máte z viacerých vôní, ja som si vybrala shower clean a je to taká jemná vôňa, veľmi príjemná. Deodorant aplikujete jemným stlačením tuby, následne aplikujete množstvo deodorantu na pokožku. Takáto aplikácia je oveľa príjemnejšia ako sprejové deodoranty alebo roll on. Pôsobí veľmi príjemne, nelepí. Na pokožke nezostanú žiadne škvrny a ani na oblečení. Ale naj dôležitejším faktorom je určite to, ako dlho vydrží a zabráni poteniu. Na obale nájdeme číslo 48 hodín, čo samozrejme nie je pravda a ešte som sa nestretla s takým, ktorý by to dokázal :/. Celý deň vydrží  / 12 hodín /, takže keď ho aplikujete ráno tak do večera určite budete ešte krásne voňať :) Kupovala som za 2,49 € /pôvodná cena bola písana viac ako 4 €/ na parfum.sk zakúpite za 2,69 € Určite to nie je môj posledný kus, pretože je to najpríjemnejšia forma aplikácie aj celého pocitu ako u ostatných typoch aplikácie. Určite vyskúšajte ak ste ešte nevyskúšali :))










Máte ho? Vyskúšali by ste ho ? Aký máte názor ? 

Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. Jupí, čakala som kedy niekto bude o nich písať aj z vlastnej vôle a nie kvôli tomu, že ich dostal na testovanie :-D A vďaka že si odfotila produkt aj bez vrchnáku, nechcela som ich otvárať v obchode a skúmať ako to funguje - pôvodne som myslela, že si to budem musieť natierať rukou a to mi prišlo ako "fuj-fuj" lebo niekedy dávam antiperspirant aj v priebehu dňa, keď vidím, že raňajšia aplikácia nestačila a popravde nemám chuť si dodatočne chytať spotené podpazušie :-D Takže aplikácia je iná ako som myslela, čo ma opäť láka vyskúšať ich. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo ani ja som nechcela skúmať ten vrchnáčik a spôsob použitia ako aj Ty píšeš a keby nie je v akcii tak oň ho asi ani nezakopnem a nevyskúšam ho. Osud to zariadil však inak a je fakt super. Ale najviac som podľahla tomu príjemnému pocitu a ta konzistencia je tiež super :)

      Odstrániť
  2. Mňa veľmi sklamal, vydrží veľmi krátko a robí príšerné fľaky na oblečení, jasné, každý antiperspirant robí fľaky, ale tento robí naozaj príšerné. Škoda, pretože sa mi páčil.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To mi je ľúto, mne vydržal celý deň a fľaky nerobil vôbec..

      Odstrániť

ďakujem za komentár :)