RECENZIA: Yves Rocher - žiarivý rúž na pery COULEURS NATURE

23:04 Suzzie 4 Comments

Ahojte! Síce je ešte len koniec augusta ale vonku to vyzerá už na chladný september. Dnes vás ale vrátim naspäť do teplých a slnečných dní vďaka novinke od Yves rocher. Pripravili si pre nás žiarivý rúž na pery v 12 odtieňoch. Mám odtieň rose cocktail, ktorý je  krásny a mne osobne sa veľmi páči. V ponuke odtieňov sa vám niektorý zapáči, pretože ponuka je naozaj veľká . Určite ste si všimli, že skôr sú ladené v červenom odtieni ale nebojte sa, pretože sú máličko pigmentované a dajú sa vrstviť takže si sami môžete vybrať aké sýte pery práve chcete. A v tomto ja osobne mám problém pretože nie moc rada dávam toho veľa na pery :/ samozrejme niekomu inému to nemusí neprekážať.










 /1.vrstva/


/1.vrstva/


Veľké plus je zakompovaný 100% čerešňový olej, ktorý krásne pery hydratuje a dodáva im lesk. V zložení nájdete aj omega 6 a 9 mastné kyseliny, ktoré sú prirodzeným zdrojom ochrany a výživy. Nie sú to samé chemikálie ako na ostatných rúžov. Pery sú hydratované, hebké a majú žiarivý lesk a však pery vôbec nelepí, takže sa nemusíte báť! :) Na perách vám vydrží ako aj normálny rúž a postupne sa farba stráca ale pery sú ešte stále lesklé! :) Rúž na perách vyzerá prirodzene a nie tak stroho ako ostatné rúže. Ak hľadáte teda niečo prirodzené alebo rúž na každodenní make-up určite siahnite po tejto voľbe! Kúpite v Yves Rocher za 9,90 €

Vyskúšali by ste ho ? :)

Ďakujem Yves Rocher za poskytnutie produktu na testovanie.

Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. V jednej vrstve by bol na mňa veľmi slabučký, mám rada výrazný červený rúž a kým by to nabralo moju požadovanú úroveň, asi by som spotrebovala polovicu rúžu, takže pre mňa táto vecička asi nebude, ale verím, že si nájde mnoho fanúšikov, lebo ako si tak všímam slovenské ženy, v líčení pier hľadajú skôr menej výrazné odtiene.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám tiež rada výrazne farby ale rada to striedam aj s prirodzenými :)

      Odstrániť
  2. Mně se naopak líbí světlejší odstíny, takže proč ne :))

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)