RECENZIA: Catrice - Liquid metal eyeshadow

21:13 Suzzie 7 Comments

Ahojte! Vonku sa nám pomaly ochladzuje a čo sa týka líčenia prechádzame zo žiarivých farieb a zemité tóny, ktoré mám veľmi rada. Prečítajte si niečo o tom očnom tieni, ktorý som objavila v DM-ke. Keď som ho videla, tak som si povedala, že ho musím mať pretože je to nádherná farba. 

 /bez blesku/

 /s bleskom/

Keď som tieň naniesla, tak ako vidíte na fotke, má taký hnedý podtón a v odleskom je to fialová farba a toto ma sklamalo, pretože som si myslela, že to bude skôr vo fialových tónoch. Ale neskôr sa mi to zapáčilo a vyzerá to celkom pekne na očiach :) Pigmentácia je taká priemerná, ani som nečakala, že bude niečo extra. Na očiach vydrží tých 5 hodiniek úplne v pohode ale potom sa začne postupne vytrácať a zlievať. Ale aj tak sa mi stále páči tá farba a skvelo sa kombinuje s inými odtieňmi. :)



Čo hovoríte na tú farbu ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

7 komentárov:

  1. tiež mám jeden tento tieň a som spokojná, ale jediné čo mi príšerne vadí je to, ako smrdí, fakt ako čisté chemikálie :(

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O týchto tieňoch som už počula veľa, no nelákajú ma odtiene. Tento v krabičke vypadá pekne, ale šatoch ma trochu odradil. Zdá sa mi že majú taký bledý ružový, ten sa mi celkom páči :)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)