Čo dokáže make-up /kontúrovanie tváre, umelé mihalnice/

21:15 Suzzie 3 Comments

Ahojte! Dnes som si pre vás pripravila článok, v ktorom vám napíšem čo si myslím o make-up-e. Článok je síce písaný o 21 večer ale verím, že ak netancujete niekde na párty a doma sa nudíte tak si radi prečítate niečo odo mňa. :) 

Kontúrovanie tváre ma vždy fascinovalo a bola som v nemom úžase, keď som sa pozerala na fotky osôb, ktoré si to vyskúšali "pred" a "potom". Každej tváre to pomôže - zakryje nedokonalé miesta a zvýrazni prednosti alebo si môžeme doslova "namaľovať" dokonalú tvár. Keď už sme aj pri tých umelých mihalniciach /ktoré som ja ešte nikdy nepoužila ale chystám sa!/ tiež dokážu z nás urobiť mrkaciu panenku alebo barbie. Rozmýšľala som už aj nad 3D mihalnicami, porovnávala som plusy a mínusy a pri tom to aj zostalo avšak chcem to vyskúšať, chcem sa zobudiť ako princezná :) ide o to, či to moje mihalnice vydržia. Umelé mihalnice v najbližších týždňoch vyskúšam, bojím sa však aplikácie. Viem, že prvá aplikácia nebude dokonalá ale snáď sa to nejako podarí./To vám určite aj napíšem a pridám fotky :)/ 

Ako správne kontúrovať. Návody podľa typu tváre.






























Ja osobne som si nikdy takto tvár nekontúrovala, pretože si myslím, že nie je vhodné sa takto nalíčiť na bežný deň ale skôr na fotenie a? Kdeby ste išli takto nalíčena ? Na fotkách to krásne vyzerá ale na  ulici by ľudia na vás teda zazerali :D Milujem, tie šikovné ručičky, ktoré dokážu takéto niečo pekné, určite sú za tým hodiny práce aby sa naučili takto pekne líčiť. Ja a kontúrovanie je na takej úrovni, že používam iba bronzér a lícenku na zvýraznenie lícnych kostí. Ako ste na tom vy ? 


A ešte niekoľko fotiek, čo dokáže make-up




/Všetky fotky sú z google.com alebo na fotkách majú vodoznak/

Možno sa ti bude páčiť aj

3 komentáre:

  1. ja som zvedava na tvoju konturovaciu premenu :) viem je to tazke, ale urcite to stoji za to - ved uz len cas sa da vykuzlit s umelymi riasami a tuzkou na pery - a hned usetrene za plastiku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článek! :) A oceňuji hlavně tom, že jsi pak přidala hromady fotek před a po, jak se co nanáší a kam. Někdo to může brát jako ,,je to přeplancané".. Ba naopak! Když je to článek o konturování, je nutné, aby čtenáři viděli, co má bloger na mysli a jak to vypadá!

    Já používám pouze tvářenku a někdy trochu bílého stínu místo rozjasňovače, ale mám na wishlistě jeden bronzer z HM = http://diaryofbaru.blogspot.cz/2015/05/wishlist-for-spring-summer-2015.html a myslím, že by mohl být super!

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)