EVENT: Tlačová konferencia Yves Rocher

16:23 Suzzie 16 Comments

Ahojte! Dnes to bude netypický a prvý článok takéhoto druhu, pretože som bola prvý krát pozvaná na takúto "akciu". Keď mi som si našla e-mail s pozvánkou zasvietili mi očká a neverila som, že práve ja som bola pozvaná. Veľmi som sa tešila. Konferencia sa konala 11. septembra v reštaurácií Molo, ktorá sa nachádzala na Kuchajde.





Bohužiaľ v ten deň pršalo a ja som nemala pri sebe dáždnik, takže som pekne zmokla a prišla mokrá :D Všetko to začalo pár minúť po desiatej. Predstavili sa nám zástupcovia Yves Rocher a predstavovali nám, čo sa pod touto značkou skrýva od histórie až po projekty ktoré plánujú v budúcnosti. Konferencie sa zúčastnil aj vnuk zakladateľa Yves Rocher pán Tommy Rocher, ktorý bol veľmi milý a opísal nám aké boli začiatky tejto značky. Vysvetlil nám prečo práve silu rastlín používajú vo svojich produktoch a do detailu aj nové produkty, ktoré sme potom na konci dostali na otestovanie. Všetky novinky boli vystavené a k ním ešte aj rastliny, ktoré boli obsiahnuté v produkte. Musím povedať, že to bol veľmi dobrý nápad a krásne voňali všetky rastliny. 





Potom sme sa pustili už len do dobrôt, ktoré na nás čakali a ktoré boli veľmi chutné. Do reči som sa dala s blogerkou Vandou z blogu www.thevandasdiary.com, ktorá bola milá a skvelo smi si pokecali! 



Som rada, že som zúčastnila tejto skvelej akcie a bol to pre mňa úžasný zážitok!:)

Suzzie

Možno sa ti bude páčiť aj

16 komentárov:

  1. Krásny článok! :) Na týchto stretnutiach sa mi veľmi páči,že človek spozná nových ľudí :) Síce ja som na žiadnom takomto podujatí ešte nebola,ale veľmi sa mi to páči :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Páni, taková příležitost. To ti v dobrém závidím :D (y) Je dobře, že sis to užila. :)) Muselo to být skvělé , taky bych se jednou chtěla někam dostat díky blogu :) Držím palce i dál a děkuji ti za tvůj komentář. Bohužel dneska lidé vidí jen virtualitu a materiální věci. Je to celkem smutné...
    petralife.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem a áno, bolo to úžasne a bola to moja prvá takáto akcia :)...

      Odstrániť
  3. Tiež som bola pozvaná ibaže chodím ešte na strednú tak som nemohla vynechať školu a keď som tak pozrela fotky asi by som tam bola najmladšia :-D nevadí.... Ale ďakujem za článok aspoň viem čo sa tam dialo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež chodím na strednú ale toto mi bolo bližšie k srdcu ako škola :D snáď nabudúce :)

      Odstrániť
  4. Skvelý článok škoda že som tam nemohol byť s tebou :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Niekedy by som sa chcela zúčastniť takejto konferencie. Všetko to vyzerá tak krásne a ako milo sú produkty pripravené pre návštevníkov. Musím sa ale priznať, že so značkou Yves Rocher skúsenosti nemám, hoci ma ich produkty lákajú a aj predajňu mám neďaleko, no nejako sa k nákupu stále neviem dostať - predsalen pri mojich zásobách kozmetiky by mi bolo ľúto nakupovať ďalšie, ktoré by opäť len stáli na poličke a čakali kým prídu na rad..

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tam chci taky Yves miluju, ty jejich flakonky už ty jsou na samé áách, a ty vůně ...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Yves rocher mám veľmi rada, mám od nich veľa produktov a veľmi mi vyhovujú

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásny článok! :) So značkou Yves Rocher nemám skúsenosti ale ich prodkuty ma veľmi lákajú :)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)