RECENZIA: Maybelline - Baby Lips - Pink Punch

22:00 Suzzie 4 Comments

Ahojte! Niektoré z nás ich zbožňujú, tie druhé len krútia hlavou a nevidia na nich nič zvláštne. Pred pár týždňami sa k nám dostali tieto farebné balzamiky na pery. Reklama alebo skôr mánia, zasiahla aj mňa a v 101 drogérie som si aj ja kúpila baby lips, bol akurát v akcii za 2,19 €. Vôbec som si nevedela vybrať ktorý, nakoniec ruka siahla po tom, ktorý mal najkrajší obal - pink punch. Všetky verzie si môžete pozrieť na nasledujúcom obrázku. Samozrejme v iných krajinách môžeme zohnať už aj iné verzie.


/zdroj: google.com/










Pink punch - má nádhernú vôňu, sladkú ale naozaj mi vonia. Pigmentácia je priemerná a na perách vyzerá celkom dobre. Nelepí sa, obtiera sa. Od balzamu však očakávame, že nám pery hydratuje a pekne zjemní a urobí z nich šťavnatú pusu. Bohužiaľ toto u Baby Lips nemôžme čakať, pery zjemní ale iba na cca 1 hodinu, potom sa pery zase vysúšajú. Celkovo som mala tento balzam na perách asi tak 10 krát a niekedy ho použijem práve pre tú farbu a vôňu ale, treba však každú hodinu nanášať novú vrstvu. Pre mňa to nieje žiadny objav, čo sa týka balzamov mám najradšej bezfarebné a dobre hydratujúce. Avšak niekedy si ho nanesiem na pery. Možno by som vyskúšala iba jeden ale aby som podľahla mánie a mala všetky ? To nie. :)








Aký máte názor na Baby Lips ? Vyskúšali ste ho už ? Ktorý sú vaši obľúbenci ? 

Pekný večer
Suzzie

Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. Ještě jsem nezkoušela, ale bude mě čekat pod stromečkem, tak jsem zvědavá :)
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mam ten v zelenem a oranzovem obalu, podle me ten mint vice hydratuje, ale taky to neni pro me zadny objev. Jsou lepsi balzamy.

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)