RECENZIA: Môj pravý

0:00 Suzzie 16 Comments

Ahojte! Dnes to bude recenzia o mojom pravom, ktorého vyrobili v Aussie, ešte stále neviete o čom je reč ? Som veľmi náročná, hľadanie toho pravého bolo veľmi ťažké, až raz nás osud spojil a dali sme si prvé rande. A ako dopadlo ? To sa dočítate nižšie, najprv si však poďme objasniť, kto ten pán tajomný vlastne je...







Vlasová maska Aussie 3 Minute Miracle  s výťažkami z austrálskeho eukalyptu a avokádového
oleja prináša dokonalý pôžitok pre tvoje dlhé vlasy. Maska je určená na dlhé vlasy, ktoré potrebujú okamžite starostlivosť. Lesk, vyživenie, všetko. A toto všetko sa skrýva práve v ňom. Vďaka výťažkom z austrálskeho eukalyptu  a avokádovým olejom. Nádherné ale naozaj nádherne vonia. Vôňu cítim ešte druhý deň, po umytí vlasov. Ešte žiadna maska, ktorú som používala nezlepšila stav vlasov ako táto maska, najviac zjemnila moje vlásky a vrátila im život. Balenie je originálne ako ste si mohli všimnúť a samozrejme aj tvar. Nádherné sa stará, krásne vonia a navyše je originálny, nieje sa čomu čudovať prečo je pre mňa pravý, nie ? :)

A ako to máte vy ? Ešte stále ste nenašli toho pravého ? Skúste behnúť do nejakej drogérky a dohodnúť si rande aj Vy. Výber je bohatý a možno sa zamilujete a nájdete toho pravého ako ja!

Veľa šťastia! :)

Preto nezabúdajte: "Akýkoľvek typ vlasov máš, pre každý z nich existuje ten pravý - zázračná vlasová starostlivosť Aussie 3 Minute Miracle"

Možno sa ti bude páčiť aj

16 komentárov:

  1. Tak táto maska a ja sme už určitý čas veľmi dobrí kamaráti a zatiaľ si ho len a len chválim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já masky na vlasy příliš nepoužívám, takže tuhle asi nevyzkouším :) ale musím říct, že má fakt hloupý uzávěr :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám reconstructor a nemôžem si ho vynachváliť. Už mám tretie balenie, čo hádam svedčí o jeho kvalite. Väčšinou tak dlho pri jednej značke neostávam, ale Aussie produktom som prepadla na plnej čiare. Sú neuveriteľne úžasné :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Čím dál více uvažuju, že si Aussie taky pořídím, nedávno jsem četla pochvalnou recenzi na dalším blogu ( INA.T) Teď tady ... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ešte som od tejto značky nič nemala ale už to nebude dlho trvať, plánujem vyskúšať niečo na moje dlhé vlasy. Dúfam že ma nesklame

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyzerá úžasne, určite vyskúšam! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jednu dobu jsem ho pouzivala, voni krasne, jen po nejake dobe se mi zdaly me vlasy az moc jemne a takove bez objemu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, vonia krásne..to vážne ? Mne sa to našťastie nestalo :)

      Odstrániť
  8. Mne Aussie nezachutili, voňajú strašne žuvačkovo, ja osobne takú vôňu nemám vôbec rada a žiaden zázrak na vlasy to teda nie je, vlasy som mala také ako zvyčajne.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práveže ja tu žuvačkovú vôňu úplne zbožňujem ale chápem, že každý sme iný, každému niečo iné sadne :)

      Odstrániť

ďakujem za komentár :)