RECENZIA: Vianoce s Yves Rocher

22:19 Suzzie 10 Comments

Ahojte! Dnes pokračuje vo vianočnej nálade s výrobkami od Yves Rocher. Recenzia sa týka balzamu na pery a sprchovacieho gélu s peelingom s príchuťou z vianočnej kolekcie Černica. 







Balzam na pery - 4g, 3.90 €. Na prvý pohľad sa mi veľmi páči balenie ktoré je elegantné a vianočné. Balzam sa vysúva z tyčinky. Má miernu pigmentáciu a na perách vám zanechá lesklý vzhľad. Vonia naozaj nádherne a vôňu je aj cítiť na perách :). Pery sú celkom dobre hydratované na niekoľko hodín. Bohužiaľ mám pocit, že po niekoľkých hodinách vytvorí na perách mierne "vysušený vzhľad". Celkovo si myslím, že existujú lepšie balzamy za tú cenu.







Sprchovací gél s peelingom - 200 ml, 4.90€. Sprchovací gél je tiež pekne balený. Hneď po otvorení zacítite nádhernú vôňu, ktorá neskôr pri sprchovaní rozvonia celú kúpeľňu :) . Obsahuje malé zrniečka, ktoré vám vyčistia pleť. Myslím si, že spojenie sprchovacieho gélu s peelingom je veľmi dobrý nápad a u mňa aj praktický. Pokožka je jemná, vyčistená a voňavá :). S týmto produktom som veľmi spokojná a myslím si, že by určite potešil nejakú kamarátku pod stromčekom. :)




 Zapáčilo sa vám niečo z vianočnej kolekcie od Yves Rocher ? :)


Ďakujem Yves Rocher za poskytnutie produktov na recenziu.




Možno sa ti bude páčiť aj

10 komentárov:

  1. Wau, krásne fotky :) a ten balzam ma veľmi zaujal :)
    DanyČuks

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Yves Rocher má skvělé vánoční limitky :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kvalitní sprchový gel s peelingem scháním už dlouho:)a podle tvého hodnocení se nejspíš našel:D:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Minulý rok jsem měla něco z vánoční kolekce a vůbec jsme s tím nebyla spokojená. Ovšem tuhle už bych si koupila jen kvůli obalu a věřím, že musí krásně vonět!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sprchové pílingy mám moc rada, aktuálne používam olivový od Cien, ale aj tento od Yves Rocher je veľmi lákavý

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)