RECENZIA: Vianočný DM box

20:06 Suzzie 16 Comments

Ahojte! Tento článok som vám sľúbila už včera ale prišlo mi nevoľno a zaspala som a o pol jednej ráno písať som už vážne nemala chuť. S DM boxom som sa stretla pred niekoľkými mesiacmi na blogoch českých blogeriek. Bohužiaľ na Slovensku nebol. Keď som si pred niekoľkými týždňami prečítala, že predaj týchto úžasných boxov je už aj na Slovensku veľmi som sa potešila a išla som hneď vypísať formulár za mňa aj za priateľa. Bohužiaľ ak ste chceli mať box doma, musela ste sa stať šťastným vyžrebovaním z 2000 ľudí. Mne sa to nepodarilo ale priateľa vyžrebovali a ja som už odvtedy bola nedočkavá. V pondelok boli boxy už na predajniach a v meste svojho bydliska ste si ho mohli vyzdvihnúť. Čo všetko sa tam skrývalo a ako som spokojná ? Poďme teda na to :)



Boxík bol zabalený v tejto nádhernej červenej krabičke, ktorú určite využijem pretože sa mi trafili do vkusu. Vecičky boli ešte v červenom obale a previazané mašličkou. Jednoduché ale naozaj pekné. :)



Po odkrytí červeného papiera vyskočila na mňa táto kôpka kozmetiky a iných vecí. Môžeme vidieť aj pastu ale i niečo pod zub. Všetko si postupne rozoberieme nižšie. :)




Ako prvé tu máme zubnú pastu od Colgate. Zubná pasta sa vždy zíde, prečo nie. :)




 Balea - telový krém s bambuckým maslom. Tento výrobok ma potešil, som zvedavá aký bude. Ešte som neskúšala, potom vám dám echo na facebooku :) Zatiaľ však vyzerá veľmi zaujímavo..


Snacking- Protein snack mix. Do boxov patrí aj niečo pod zub, tu sa ukrývala zdravá varianta. Priateľ si ich ukradol, takže ani neviem ako chutili.  :D Inak veľké plus :)


TePe - zubná kefka. Poviem vám úprimne zubnú kefku som nečakala :D ale berme to tak, že to chceli asi zladiť s pastou. S touto značkou nemám skúsenosti a ani ju bohužiaľ nevyskúšam, keďže používam svoju obľúbenú. Poputuje niekde ďalej.. :)



 Maybelline - Baby Lips. Poletí do mojej zbierke kde je zatiaľ iba jeden kúsok :D. Farba sa mi vôbec nepáči, ešte som neskúsila ale prečo nie..



Dermacol - sprchovací gél. Po týchto sprcháčoch som sa obzerala už dlhšie, takže som aj celkom rada, že sa tu objavil a môžem ho vyskúšať. Zatiaľ som len ovoňala a musím povedať, že voňal veľmi intenzívne. :)



Schauma - šampón Výživná péče nektáru. Musím sa priznať že od Schaumy som moc šampónov nevyskúšala, bohužiaľ tento tiež neskúsim lebo je na výživu vlasov a keďže ja mám mastné vlasy, určite by ich iba premastil. :/ Plus je, že je bez silikónov. :)



Garnier - antiperspirant Invisible. Tento antiperspirant som už videla u sestry a voňal nádherne. Preto ma aj potešil asi najviac zo všetkých vecí. :)


A tu je obsah celého boxu. Musím uznať že DM box určite nesklamal. Obsahoval 8 plných produktov! / pre porovnanie v terajšom Lady boxe boli 2 plné produkty/. Žiadny prešľap alebo skok vedľa aj keď tá zubná kefka bola pre mňa osobne zarazenie, inak som naozaj spokojná a skoro všetko vyskúšam a využijem okrem kefky a šampónu. Na to, že je to DM box, tu vidíme vo väčšine zastúpenie iných značiek ako jej. Cena boxu bola 5 €. Hodnota výrobkov však niekoľkokrát túto sumu prevyšuje čo je veľmi fájn. Balenie je naozaj pekné a žiadne gýče! Ja som veľmi spokojná a teším sa už na ďalší box /ak výjde/ a už teraz sa modlím aby zase mňa vyžrebovali! :)

Čo hovoríte na DM box ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

16 komentárov:

  1. závidim ,,,velmi dobre produkty...za cenu 5eur?? no paráda,, dufam ze pri dalsom sa pošťastí aj mne!:) určite daj echo obladne toho kremu od Baley... som zvedavá. Ten sprcháč dlho som sa mu vyhýbala tá vona ma nijak nepritahovala" ale nakonec som sa odhodlala a mozem povedat super super super,,,tá vona je po osprchovaní uplne užasna.....dlho som z nej vonala, pyzamo tiež:) milujem ich sprcháče, avsak na moju lásku Baleu stále nemaju:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja som tiež veľmi spokojná. Určite bude recenzia na ten krém, takže sa môžeš tešiť :)..júj, ja som ho ešte stále nevyskúšala ale teším sa teda moc :)

      Odstrániť
  2. je to super :) gratulujem ! ja som tiež registrovala na mamku, ona vyhrala, ja nie ale aj tak sa podelíme :) sprcháč od dermacolu mám už jeden doma ale tento som ešte neskúšala takže sa určite zíjde :) a garnier práve používam takže tiež je to len plus :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je super, že mamička mala šťastie a ste sa takto pekne podelili :)..mne ten antiperspirant strašne krásne vonia :)

      Odstrániť
  3. Teda,balíček vypadá opravdu skvěle! Samé produkty,které bych i já moc ráda vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. podľa mňa sú v ňom fajn produkty a snáď sa mi čoskoro tiež podarí napísať recenziu :) theVandasdiary

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Byly tam super věci :) hlavně ten kartáček! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dej pak vědět jak vypadá ten babylips na rtech:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Všechno bych využila, povedený box :) Sprchovy gel od Dermacol mam doma a krasne voni :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Aj ja som s ním spokojná, mne veľmi chutil ten protein mix. Dávno som jedla takú dobrotu

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)