RECENZIA: Yves Rocher peeling na ruky

19:42 Suzzie 10 Comments

Ahojte! Stretli ste sa už niekedy s peelingom na ruky ? Ja prvý krát na tlačovej konferencii Yves Rocher. A presne o tomto peelingu vám dnes poviem viac, tak veselo do čítania. :)





Peeling mi mal zjemniť ruky vďaka 100% prírodným exfoliačným zložkám. Ruky by mali byť krásne a jemné. Prvé plus u mňa má vďaka zloženiu, v ktorom nenájdete žiadne parabény a iné veci, ktoré naša pokožka nemá rada. V peelingu nájdeme Arniku lekársku ktorá vďaka svojim schopnostiam ochráni pokožku pred vonkajšími vplyvmi. Táto arnika je pestovaná na poliach vo francúzskej dedinke La Gacilly podľa zásad ekologického poľnohospodárstva. Nájdeme tu však aj malé jahodové semienka. Peeling ma jemnú, peknú vôňu, ktorá mi vyhovuje. Peeling som použila zopárkrát a musím povedať, že moje ručičky zostali jemnučké a voňavé. Avšak bohužiaľ nie vždy si nájdem čas na takýto peeling ale pri relaxačnom víkende je toto super vecička. Peeling sa nachádza v tube s objem 75 ml a zoženiete ho za 5,10 € v predajniach alebo na e-shope Yves Rocher,



Čo vy a peeling na ruky ? :)

Suzzie

Ďakujem Yves Rocher za poskytnutie produktu na recenziu.

Možno sa ti bude páčiť aj

10 komentárov:

  1. kolik spotřebuješ na jedno použití?:) jinak vypadá hodně zajímavě:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc se mi líbí, asi se po něm podívám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nikdy jsem peeling na ruce nezkousela, ani me to moc nelaka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keby ho nedostanem na recenzovanie, tak si ho asi tiež nekúpim. :)

      Odstrániť
  4. Píling na ruky mi vôbec nie je cudzí.. Môj prvý a vlastne doposiaľ asi aj jediný bol píling od Marks&Spencer s kokosom.. Musím povedať, že vonia úplne úžasne a ruky sú po ňom nesmierne hebké.. Škoda, že sa jednalo o limitovanú edíciu, určite by som si ho kúpila znova :-)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)