Happy new year!

18:37 Suzzie 6 Comments

Ahojte! Dlho sme sa nevideli, dlho som nič nenapísala, som rada, že som stihla hlavne to vyhodnotenie GA :) Vôbec sa mi nechcelo nič písať a chcela som si užívať sviatky a tak, dnes vám chcem zagratulovať k novému roku. Buďte šťastné, veselé, usmievavé, spokojné, pracovité, vytrvalé, milé, krásne - to už ste :), plnte si svoje sny a kašlite na názory iných! Budte sami sebou a užívajte si každý nový deň. :)


Ešte sa s vami podelím o môj silvester, ktorý som strávila v Bratislave s mojou láskou. Hrali tu Polemic a ohňostroj nad Dunajom bol nádherný, síce nastali nie moc pekné chvíľky nakoniec to dobre dopadlo a sme doma živí a zdraví. :) PS: Neviem ako vy ale mne sa strašne páčia tie flaše od Heinekenu, ja si už iné pivo asi nebudem ani kupovať. Teraz majú edíciu "mestá", rozhodla som sa pre Amsterdam ale nazbieram ich všetky! :DD okej, každému sa páči niečo iné!


Tu už sedím vo vlaku a cestujem naspäť domov. To je také super cestovať zadarmo! :D Aj vy milujete cestu vlakom ? 



Na Silvestra som nemala nejako extra trblietavé nechty alebo čo, aj keď som to teda tak plánovala, zostalo to pri klasickej čiernej! Neviem ako vy ale ja už iné nechty ako čierne nechcem, tá farba je úplne božská! 


Na nový rok sa dávajú predsavzatia. Aký máte na to názor vy ? Dávate si ich, dodržujete ich alebo to skončí hneď prvým dňom ? Ja si predsavzatia dávam počas roka ale nikdy mi žiadny nevyjde, nedokážem ho splniť, takže na nový rok si už radšej žiadne nedávam lebo to dopadne tak ako vždy! :)
Chcela by som vám ešte povedať, že určite sa môžte tešiť na články  - najlepšia a najhoršia kozmetika za rok 2014 :) Najbližšie / asi zajtra/ však čakajte nakupujúci článok. Ach jáj, tie výpredaje! :)

Majte pekný rok 2015!




Možno sa ti bude páčiť aj

6 komentárov:

  1. Predsavzatia mám, ale nie vždy sa splnia :D Pekné fotky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, s tými predsavzatiami je to ťažké :D Ďakujem

      Odstrániť
  2. Cestovani vlskem mam taky moc rada, i kdyz na pondelni cestu do skoly se netesim a ani vlak to nezlepsi :D A cerne nehty jsou super, me se nejvice libi v matne :) Nedavno jsem u jedne slecny na blogu videla pruhledny zmatnujici lak a vypadal uplne uzasne :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám ten samý lak, akorát bílý a jsem s ním fakticky spokojená. Jak vidím, tak ty taky. Taky miluju černé nehty, no a, že to má každý, mně se to prostě líbí.
    Já jsem Silvestra strávila u kamarádky s pár panáčkama vodky a rumu. Ohňostroj se u nás konal až druhý den a byla tam hlava na hlavě. A jo, cestování vlakem miluju, ta krajina okolo je neodolatelná.:)
    Marky > little-me.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám tiež ten biely a zbožňujem ho úplne! :)

      Pekný silvester si teda prežila :)
      Ano, tá príroda je nádherná :)

      Odstrániť

ďakujem za komentár :)