HAUL: Makeup Revolution

19:19 Suzzie 16 Comments

Ahojte! Ako sa máte ? Máte skúšky ? Držím palce, ja ešte nie som na výške, takže mne nič také nehrozí, chváľabohu! :D Dnes by som vám chcela ukázať, môj prvý nákup tejto značky. Prečítala som dosť pozitívnych recenzií a navyše tie palety očných tieňov sa mi veľmi páčia. Keď som objednávala tak mali akurát akciu na poštovné zadarmo k nákupu nad 19 €, čo bolo úplne super!


Paleta očných tieňov - Iconic 3. Nádherné odtiene. Pigmentácia je dobrá, trošku prášia ale na očiach vykúzlia krásne farby..odkedy ju mám, používam iba ju. Zatiaľ najobľúbenejší odtieň, je ten druhý zľava. Krásny a  cena je naozaj super :) Cena: 179 kč



Rúž na pery. Odtiene: Mistify, Lady, Dare, Ruby. Kúpila som ich kvôli cene, ktorá je snáď neskutočná. 45 kč/kus, bohužiaľ odtiene moc nesedia so zobrazovanými na e-shope. Najkrajší je "Lady", je to krásna červená farba..Zatiaľ som mala na perách iba ten jeden spomínaný. Bohužiaľ sa dosť otláčal, inak pigmentácia úplne super.



Tvárenka - odtieň "wow". Podľa mňa až moc pigmentovaná, treba preto dávať pozor pri nanášaní. Inak je to taká klasická ružová.


 Set na obočie - Set obsahuje tri odtiene, vosk, malý štetec a pinzetu. Najtmavší odtieň mi úplne sedí, takže som nadšená. Štetec je tiež fajn a veľmi sa mi páči, elegantný a kvalitný obal! :)



Možno sa ti bude páčiť aj

16 komentárov:

  1. Tvaářenka od Makeup Revolution mi dneska přišla, a taky mi přijde víc pigmentovaná, ale jinak barva je to krásná :) ChickFlickCherryBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máte naozaj šťastie že máte v Česku takú super kozmetiku. Paletku od make-up Revolution by som naozaj chcela :)
    www.cristiecutie.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to československý e-shop, takže môžem objednávať aj zo Slovenska, a ja som tiež zo Slovenska, takže som objednávala na Slovensko a nebol problém :)

      Odstrániť
  3. Paletka má opravdu nádherné odstíny a po tomhle setu na obočí jsem taky pokukovala, ale v malování obočí teprve zkouším najít to pravé, aby to vypadalo dobře, tak zatím experimentuju jenom s tužkou, asi bych potřebovala někoho kdo mě to pořádně naučí :D A odstíny i ceny rtěnek jsou super...už si tam konečně budu muset taky udělat objednávku :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som začala s ceruzkou na obočie a teraz som vyskúšala aj tieto tiene, ale musím uznať že tiene sú fakt lepšie ako tá ceruzka, lepšie sa nanáša a aj obočie vyzerá prirodzenejšie a krajšie..:)

      Odstrániť
  4. Veľmi pekné fotky, tá paletka vyzerá zaujímavo a už dlho sa na ňu pozerám, no niečo mi hovorí aby som ju nekúpila...

    www.korytna.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jediné, co jsem od této značky okukovala jsou právě ty paletky očních stínů, uvažuji, že si tuhle paletku koupím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Paletky od Makeup Revolution jsou dokonalé, mám dvě a rozhodně to nejsou mé poslední. Právě si brousím zuby na Iconic 1-3 :)

    New in and Christmas Gifts: December 2014

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si tiež chcem dokúpiť nejakú paletku, lebo s touto som spokojná :)

      Odstrániť
  7. Set na obočí se mi líbí hodně i tvářenka má krásnou barvu :). Já mám zapečený stín, který je nádherně pigmentovaný a pak 2 rtěnky
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já docela uvažuju nad očními stíny... nerozmazávají se? Já bych byla ráda, aby mi kdyžtak vydrželi celý den v tom poměru, jak je nanesu... večer mám pak stíny rozmazané a "shrnuté" v prášek. Hrůza. :D Líbí se mi ty rttěnky, ty jsou dokonalé.
    Marky > little-me.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie, nerozmázavajú, určite treba pod ne dať bázu..poznám také očné tiene, ktoré aj dokonca zmiznú z oči! :D Ja sa líčim cca o 5:00 ráno a vydržia do tej 14,15, úplne v pohodičke :)

      Odstrániť

ďakujem za komentár :)