HAUL: Tezenis, Calzedonia

16:30 Suzzie 11 Comments

Ahojte! Dnes som si pre vás pripravila haul článok, v ktorom vám ukážem čo som si kúpila v Tezenis a v Calzedonia. V Tezenis mali skvelý výpredaj! 50% snáď skoro na všetko, preto si viete predstaviť že bolo ťažké sa udržať a nekúpiť nič a v Calzedonii som si konečne kúpila čo som dlho hľadala. :) 



Začneme najprv bodkovanými silonkami z Calzedonia. Bodkované čierne silonky som hľadala už veľmi dlho. A zrazu si len tak prezerám silonky a tam sú a ešte aj vo výpredaji, no super nie ? Silonky nie sú obyčajné bodkované ale mení sa ich veľkosť od členkov až po stehná od maličkých bodiek až po väčšie, teším sa keď si ich už dám! :)


Nude čipková podprsenka z Tezenis. Je krásna a čím ďalej sa mi páči viac a viac, čo na ňu hovoríte vy ? Že je úžasná ? :)



Mentolové tielko z Tezenis, mentolovú farbu zbožňujem a takéto jednoduché tielko sa vždy hodí. :)



Silonky vo vínovej farbe z Tezenis. Pekná farba, super cena, teším sa keď si ich oblečiem! :) Inak toto sú prvé farebné silonky ktoré mám, nie som moc na farby, tak som zvedavá ako to dopadne :)


Modré pyžamo z Tezenis. Z tohto pyžamka som najviac rozčarovaná, dostala som ho ako vianočný darček od priateľa. Má krásnu tmavú farbu/fotka skresľuje/. A ten text na tom tričku je úplne nádherný :3 navyše som zistila že v tme svieti! Dolná časť je "vesmírna". Ak nájdete ešte toto pyžamko, určite si ho kúpte lebo je jednoducho super :3


 Sivé trenky z Tezenis. Pre priateľa sme vybrali takéto rozkošné trenky so sobíkmi, sú úplne úžasné!



Čo vy a výpredaje? Páči sa vám to pyžamko ? :)







Možno sa ti bude páčiť aj

11 komentárov:

  1. Koupila sis nádherné věci a ty trenky pro přítele jsou božské!!! :)

    Yankee Candle a jiné vůně domova :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To pyžamo je nádherné a ty tečkované silonky taky! :) Jinak jsem se chtěla zeptat zda ti ode mě přišel e-mail ohledně té GA? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, áno prišiel, výhru odošlem v Januári, podľa toho kedy sa dostanem na poštu :*

      Odstrániť
  3. Do Cazedonie se chystám už od té doby co tam začaly výprodeje. Bohužel se tam dostanu až příští týden a tak bude už asi většina věcí vyprodaná :( . V Tezenis jsem nikdy nebyla a ani jsem o něm neslyšela, ale to pyžamo je hezké :)
    http://style-et-vie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hádam sa ti niečo ešte ujde, keď som tam bola ja, tak tam bolo ešte dosť vecí :)..určite zájdi aj do Tezenis, majú tam super veci :)

      Odstrániť
  4. Ty trenky jsou super! :)) Pěkné věci sis vybrala :)
    ChickFlickCherryBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja osobne TEZENIS ♥ milujem... super výber, pyžamko dokonalé :3
    KristynStonee

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tá čipkovaná podpsenka sa mi páči najviac a už dlhšie takú chcem :) Inak má veľmi pekný blog :) budem rada ked sa prídeš pozrieť aj na môj blog :) http://callmegiraffe.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)