RECENZIA: Vyhráte boj s akné so značkou For Life and Madaga ?

21:13 Suzzie 6 Comments

Ahojte! Dnes som si pre vás pripravila veľkú recenziu na produkty od For Life and Madaga, ktoré sú určené pre aknóznu pleť. Najprv si však predstavme značku, pretože mnoho z vás ju asi nebude poznať. :) FLM je česká kozmetika, na francúzskych základoch. Viac sa však dočítate v oficiálnom popise značky: "Primárnym zameraním sú výrobky profesionálnej kozmetickej starostlivosti určené pre ošetrenie v kozmetických salónoch. Bohatá je aj rada prípravkov pre domácu starostlivosť. Vyrábame tiež prípravky pre veľmi citlivú kožu (napr. alergikov, ekzematikov a kojencov).Od začiatku roku 2007 prichádzame s úplne novým konceptom „Natural Innovation“. Najvýznamnejšou zmenou je maximálne zníženie či úplné vylúčenie potenciálnych alergénov (ako sú konzervačné látky a parfumácia) a nahradenie pôvodných syntetických olejov novými prírodnými olejmi a estermi. Dôležité je tiež zvýšenie podielu existujúcich a doplnenie nových účinných látok v prípravkoch." FLM zameriava na kvalitu, preto ju nenájdete v žiadnej drogérke ale iba na niektorých e-shopoch a hlavne na oficiálnom: www.forlifemadaga.com/. Pred tým ako si samotnú kozmetiku kúpite, môžete ju otestovať a dostať aj rady od odborníkov.

Dosť bolo informácií, prejdime však k činom a to k mojim postrehom, ktoré som zachytila pri testovaní.




Maska na problematickú pleť- Maska ma jednoduchý a sympatický obal. Konzistencia je tekutejšia ako som zvyknutá pri iných maskách. Po nanesení pleti nie je skoro vôbec vidieť, čo má svetlú stránku/ nikto sa vás nezľakne/ ale aj negatívnu. Netuším kde som už masku naniesla a kde nie a niekedy aj zabudnem že ju mám! Najväčšie mínus, ktoré vidím na maske nie je vôbec v jej účinkoch ale v tom, že neobsahuje žiadne informácie, ako nanášam masku, koľko minút ju treba nechať pôsobiť atď. Tieto informácie nájdete až na oficiálnych stránkach. Po zmytí masky, pleť bola jemná, hydratovaná a bez lesku. Nejaký extra produkt to však nie je..



 Krémová čistiaca emulzia - Bohužiaľ tu opäť začnem mínusom a zase obalom. Tak ťažko sa mi otváral ten vrchnáčik, že niekedy mi to trvalo dlhšie ako samotná aplikácia. :/ Bohužiaľ týmto to neprestalo a pokračovalo to tým, že sa mi veľmi ťažko dostával produkt von z tuby. Na fotke môžete vidieť aj takú ryhu, ktorá vznikla kvôli stláčaniu. Emulzia zvládla dočistiť pleť do dokonalej čistoty. Pleť nezostala mastná a bola bez lesku, takže veľké plus! Nejako extrémne nevonia a ani môjmu nosu ale to je vec názoru.




 Control krém 24 h - Najlepší výrobok, z týchto 3 je určite tento krém, ktorý môžete použiť ako denný ale aj ako nočný. Ma ľahkú textúru, pleť po nanesení nie je mastná ale mierny lesk je tam vidieť, takže zmatnenie moc neprichádza. Pleť zostáva hebká a mám pocit hydratácie. Bohužial som nezbadala nejaké zmeny, čo sa týka akné, čo je škoda, pretože práve toto očakávam od krému. Zvládol stiahnuť póry a celkovo pôsobil na pleti veľmi dobre.


Vyskúšali ste už niečo od tejto značky ? 

Ďakujem veľmi pekne za poskytnutie produktov na testovanie For Life and Madaga

Možno sa ti bude páčiť aj

6 komentárov:

  1. S touto znackou zkusenosti nemam ale produkty vypadaji zajimave, zaujala me ta emulze :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zaujal mě ten krém, každopádně mají spoustu produktů, které by mě vážně zajímaly :)

    Zdravě krásná pleť s tónovacími krémy a nejen jimi...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O této značce jsem už slyšela ale sama s ní zkušenost nemám. Máš pěkný blog, takže dávám odběr. Budu moc ráda, když se koukneš na můj blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, som veľmi rada, že sa Ti môj blog páči, verím, že si na ňom nájdeš záujímavé články :)

      Odstrániť

ďakujem za komentár :)