RECENZIA: Yves Rocher paleta očných tieňov COULEURS NATURE

21:10 Suzzie 7 Comments

Ahojte! Dnes som si pre vás pripravila recenziu na paletu očných tieňov od Yves Rocher. Jedná sa o paletku v ktorej nájdete 4 očné tiene a 2 aplikátory. Yves Rocher vymysleli ešte pohodlnejší spôsob ako vyčariť dymové líčenie očí. Očné tiene obsahujú ryžový výťažok, ktorý je bohatý na rastlinný inozitol, ktorý stimuluje celkový bunkový metabolizmus a zlepšuje tak jas pokožky. Ale na prírodu už sme zvyknuté pri tejto značke :). Tiene môžeme aplikovať na sucho ale aj na mokro. Paletu nájdeme v 6 farebných kombináciách. Jedná sa o 4 x 1,2 g. Aktuálne paletku nájdete na e-shope za 14,90 €.


Paletka ma zaujala svojim obalom, ktorý vyzerá luxusne a kvalitne. Ja som testovala farebnú kombináciu menom Bleu eclatant. Sú to tiene modrej farby. Od naj-svetlejšej, ktorá je biela s jemným nádychom modrej až po intenzívnu tmavomodrú preto je táto paletka dokonalo určená na dymové líčenie. Pigmentácia je veľmi dobrá, už veľakrát som sa líčila s touto paletkou. Najviac sa mi páčia prvé dva tiene, najsvetlejší a hneď vedľa. Nemusíte sa báť, že farby nebudú vyzerať ako na paletke. Najsvetlejší tieň je naozaj svetlý a naopak najtmavší tieň je naozaj tmavý až dočierna. Pri mokrej aplikácií sú farby ešte sýtejšie. 


Nepoužívala som ich na podkladovú bázu, iba na korektor. Vydržali v pohode niekoľko hodín bez toho aby sa zliali alebo "vyparili" z viečok. Tých pár hodín je konkrétnejšie cca 7 hodín. Myslím, že paletka sa celkom podarila. Na vlastnej koži som si vyskúšala ešte tiene z paletky Brun incandescent a boli nádherné! Cena paletky sa pohybuje teraz okolo 14,90€ / e-shop/, normálna cena je 18€. Príde mi táto cena vysoká. Keby sa cena pohybovala okolo 11 €, tak by to šlo a zakúpila by som si ju. 


Čo hovoríte na túto paletku ? :)

Ďakujem Yves Rocher za poskytnutie produktu  na testovanie.



Možno sa ti bude páčiť aj

7 komentárov:

  1. Aj mne prišla táto paletka ale v úplne iných fatbách. Ale mám na ňu rovnaký názor :)

    http://leuslifestyle.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Libi se mi, zrovna zvazuji nakup nejake paletky, pozivam ta na navstevu:-) bude GA a neresim lokalitu vyhercu. janesmoments.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veľmi pekný článok :) K tvojim článkom sa vždy vraciam ... :)

    www.korytna.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)