Top kozmetika za rok 2014 - /dekoratívna kozmetika/

22:31 Suzzie 7 Comments

Ahojte! Dlho sľubovaný článok máme tu. Minulý rok som tento typ článku nepísala, tento som sa rozhodla, že ho určite napíšem. Ja osobne mám veľmi rada takéto zhrnutie najlepšej kozmetiky za celý rok, pretože vždy nájdem veľa tipov čo kúpiť a je to naozaj dobre. Preto budem veľmi rada ak pomôžem práve vám v rozhodovaní sa pre kúpu alebo sa len inšpirujete... :) Celú kozmetiku mám rozdelenú na niekoľko časti. Začneme s dekoratívnou kozmetikou..

Dekoratívna kozmetika/ Oči


  • Paleta očných tieňov Iconic 3 od Makeup Revolution. Táto paletka sa dostala ku mne až na konci roka ale hneď si ma získala so svojimi farbami, pigmentáciou, výdržou a aj cenou. Tu neni nad čím rozmýšľať iba kúpiť. Na túto paletku si prečítate bližšie info v pripravovanej recenzii. Určite idem kupovať aj ďalšie verzie..
  • Špirála veryme fat lash black out od Oriflame. Stretnutie s touto špirálou bol priam osud. Riasenka riasy pekne oddelí, nieje šanca, že by ich zlepila. Riasy sú dlhé až do nebies a veľmi pekné. Bohužiaľ sa už nevyrába ale dá sa objednať s iným obalom ale malo by ísť o ňu. Túto riasenku zoženiete za neuveriteľnú cenu. Viac sa dozviete v recenzii TU
  • Regeneračná špirála pre objem rias od Yves Rocher. Riasenku upúta hneď svojím zlatým obalom, ktorý je proste dokonalý. Urobí to isté čo aj predchádzajúca riasenka od Oriflame. Bohužiaľ cena je o dosť vyššia /rozdiel viac ako 10€/ ale ten obaľ je proste luxusný!
  • Paletá očných tieňov od Yves Rocher. Yves Rocher vie ako svoje výrobky baliť! Opäť sa tu stretávame s luxusním, zlatým obalom, ktorý proste musíte milovať! :D. V paletke nájdeme 4 očné tiene, vďaka ktorým vytvoríme dymové líčenie. Tiene sú veľmi dobre pigmentované, na očkách vydržia a netreba zabudnúť ani na veľký výber farieb! Viac v recenzii TU

Dekoratívna kozmetika/ Pleť



  • Make up Lasting finish od Rimmel London. Tento rok bol tento make up vylepšený a navyše sme sa dočkali svetlého odtieňa, ktorý pasoval aj nám, bledulkám. Make up má strednú kryciu schopnosť, pleť zanecháva matnú, nevysušuje. Čo viac si človek môže priať ? :)
  •  Imperial make up od Dermacol. O tomto make up-e sa popísalo už veľa. Skoro vôbec nekryje, skôr pleť zcelí. Pleť zostane dokonalo matná. Používam ho, keď rýchlo potrebujem niekde odskočiť. Za 5 minút tvár pekne zcelí a môžem ísť. Pôsobí veľmi prirodzene. Skoro vôbec ho nieje ani na tvári vidno. Určite treba skúsiť. 
  • Korektor Camouflage cream od Catrice. Toto je asi už 4 moje prázdne balenie. Korektor s ktorým zakryjete všetko a všade. Navyše aj naj-bledší odtieň je veľmi fajn, nemusíte sa báť hnedej alebo oranžovej. Cena je ešte lepšia. Zostanem mu verná určite aj na budúci rok. :)
  • Bronzer od NYC. S touto značkou nemám žiadne skúsenosti ale s týmto bronzerom sme sa stretli už v lete. Neobsahuje trblietky, je matný a zanechá krásny efekt na tvári. Dobre pigmentovaný. A za tú cenu...

Dekoratívna kozmetika/ Obočie


  • Paleta tieňov na obočie od Makeup Revolution. S touto paletkou som sa tiež stretla až na koniec roka ale učarovala mi a je tu. Nájdete v nej 3 tiene, vosk, malý štetec a malú pinzetu. Sú to pekné odtiene, pigmentácia je super. Farba drží. Cena je super. Určite skúste.
  • Ceruzka na obočie od Catrice. Ak ceruzku na obočie z drogérky, tak túto! Dobré odtiene, pigmentácia super, dobre sa s ňou pracuje. Drží celý deň. Navyše na druhej strane nájdeme aj štetec na "očesanie" :D obočia. Cena je úplne super. Toto je moja asi už tretia ceruzka a spokojná som zatiaľ veľmi! :)

Dekoratívna kozmetika/ Pery



  • Kate by Rimmel London. Najobľúbenejší rúž tento rok. Krásna ružová farba, do ktorej sa zamilujete. Na perách drží niekoľko hodín. Krásna pigmentácia. Dizajn sa tiež podaril. Nieje o čom. :)
  • Kontúrovacia ceruzka na pery od Catrice. Túto ceruzku som používala ako rúž. Má nádhernú farbu. Vôbec sa neleskne, je úplne tmavá a na perách vykúzlila niečo krásne. Musím sa ešte poobzerať po iných odtieňoch..
  • Žiarivý rúž od Yver Rocher. Tieto rúže si zamilujete už na prvé ovoňanie, pretože voňajú po čerešničkách. Pery po nanesení sú svieže, šťavnaté, hydratované. Proste skvele. Pigmentácia je bohužiaľ veľmi nízka a musíte naniesť niekoľko vrstiev aby ste dosiahli požadovanú intenzitu. Viac v recenzii TU
  • Rúž od Makeup Revolution. Keď som hľadala ideálny červený rúž, vyhral to tento. Bohužiaľ iba odtieňom, ktorý je priam dokonalý ale vlastnosti rúžu sú už menej uspokojivé. Rýchlo zmizne z pier, dosť sa odtláča, celkom vysušuje..Ale tá farba! 

Laky na nechty


  • 60 seconds od Rimmel London. Už z obrázka môžete vidieť, že som sa úplne zamilovala do lakov od Rimmel London. Začalo to bielym lakom, pokračovalo kolekciou Rita Ora a skončilo až pri ružovom pieskovom laku. Najviac lakované moje nechty boli na bielo a na čierno. Potom tu máme aj baby pink, až po oranžovo-červenú, ktorá zdobí moje nechty práve teraz. Majú veľmi dobrú kryciu schopnosť, vydržia na nechtoch celkom dosť a v pohode aj schnú. Viac sa môžete dočítať v recenziách: TU a TU.
  • Stars enamel od Gabriella Salvete. Kúpila som si ho len tak, že vyskúšam aký bude a prekvapil ma teda moc! Kryje v jednej vrstve a je nádherný trblietkavý! Láska na prvý pohľad...
Tak a máme za sebou dekoratívnu kozmetiku, na budúce nás čaká pleťová, staroslivosť o telo..

Možno sa ti bude páčiť aj

7 komentárov:

  1. Ten Rimmel make-up je nejlepší! Žádný mi ještě nevyhovoval líp :) ChickFlickCherryBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To som ani nevedela, že Rimmel má také dobré makeupy, ja mám teraz MaxFactor a premýšľam nad Clinique, nemáš s touto kozmetikou skúsenosti? ten červený lak na nechty od Rimmel je úžasný :)

    Oodla Ƹ̴Ӂ̴Ʒ

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie, bohužiaľ nemám.. :) to máš pravdu, je úžasny :)

      Odstrániť
  3. Páni takových čupr věcí. :-)
    Máme stejný make-up od Rimmelu já mám teda 103 True Ivory a vyhovuje mi a taky mám ten lak od Rimmelu od Ritty Ory v odstínu 323 Dont be shy. A je fakt skvělej :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vo veľa veciach sme sa zhodli :) vidno že sú to naozaj super produkty :)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)