Motivačný piatok 1 - Na začiatok to chce veľmi, veľmi veľa motivácie.

14:40 Suzzie 6 Comments

Ahojte! Ako som avizovala na FB stránke, vymyslela som pre Vás motivačné "piatky" články, v ktorých nájdete veľa ale veľa motivujúcich výrokov, fotiek, príbehov atď. Ja osobne potrebuje veľmi veľa motivácie a stále inak by som nerobila nič a sedela na riti. Je to ale veľmi ťažké, hlavne pre ľudí ako som ja /dosť lenivých/. Ako som písala v nadpise na začiatok to bude chcieť veľa motivácie, preto sa pripravte, že o chvíľu budete tak "namotivované" ako nikto. :)


Môj TIP: Máte nejaké sny, ciele ? Ak nie tak si urobte chvíľu čas a skúste porozmýšľať, čo by ste v živote chceli zmeniť, čo by ste chceli dosiahnuť, čo si chcete splniť. Nenechajte však myšlienky plávať v hlave ale napíšte ich na papier. Píšte koľko vládzete, napíšte všetko čo chcete. Hoci sa hovorí, že by sme si mali dať ciele, ktoré sú reálne ale prečo sa obmedzovať ? Prečo mať nejakú hranicu, keď si môžete vysnívať celý vesmír ? Aj keď sa Vám to nesplní nakoniec sa dostanete ďalej ako keby ste si dali nejaký maličký sníček. :)

Začneme so všeobecnou motiváciou, ktorá sa nezaoberá iba jednou kategóriou / napríklad vyšportované telo, kariéra. /
Verím, že tieto obrázky Vám štiepa trocha pozitívnej energie na každý deň, sú to veľmi jednoduché heslá..






 Ďalej tu mám motiváciu a inšpiráciu k zdravému životnému štýlu, diéty nie! 





 A na začiatok čo musíte urobiť? Hýbať sa! Mala inšpirácia cvičení..

Na internete nájdete samozrejme veľa workouts a aj na youtube. Viac o cvičení sa dozviete na ďalší piatok, kde Vám prinesiem tipy na workouts videa, obrázky atď./
















Môj TIP 2: Videli ste už vlka z wall street ? Ak nie, myslím si, že by ste si mali film pozrieť. A ak áno blahoželám! :D Ale nebudem robiť rozdiely, či ste videli alebo nie, prinášam Vám pár výrokov z tohto filmu:

Môj TIP 3: Na záver mám pre Vás tip na článok o tom, či si kúpite za peniaze šťastie alebo nie.. KLIK


Čo hovoríte na tento článok ? Bude sa Vám páčiť pokračovanie ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

6 komentárov:

  1. To je super článek, určitě se těším na další :-) Já taky potřebuji moc a moc motivace, abych konečně začala něco dělat :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super nápad :) veľmi pekné fotky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jé tak to tady budu pečená vařená:D Já začala se cvičením na začátku února a zatím mě to nepřestalo bavit. Trvalo to dlouho, než jsem se k nějakému pohybu navíc dokopala. Sice je to jen necelý měsic ale cítím na sobě jisté pozitivní změny a to mě motivuje dál:) Velkou zásluhu na tom mají ale i různé citáty, které mam všude kolem sebe... Na mobilu, tabletu, noťasu, v diáři...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wow! Tak toto je super článok a už teraz sa neviem dočkať ďalších <3 I ja mam kopu cieľov ako stať pri svojej priateľke vždy keď ma potrebuje alebo robiť ju najstastnejsiou na svete <3 Veľmi mi pomôžu tieto články keďže chcem začať behavat pravidelne ale trosku motivácie mi asi chyba. Ďakujem. Odporúčim tento článok i svojej priateľke nech nabere motiváciu :-) teším teda už na ďalší článok <3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. A ešte chcem odporučiť oscarovku Whiplash. Mna to nakoplo a keď mi niečo nejde a chcem prestať hneď mam pred očami J. K. Simmonsa :-D skvelý film o tom ze žiaden úspešný človek sa nestal úspešným zo dňa na deň ale za jeho úspechom sú roky driny :-)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)