NOVINKY: Limitovaná kolekcia od Catrice Nude Purism

21:10 Suzzie 2 Comments

Ahojte! Dnes som si pre Vás pripravila menší článok v ktorom vám ukážem novú limitovanú edíciu od Catrice, ktorá nesie názov Nude Purism. Verím, že sa budete kochať ako ja, nebudem teda zdržovať a ideme hneď na nejaké info a produkty! :)



Elegancia, sviežosť, priehľadné látky, jemné nude odtiene, minimalizmus. Tvorcovia Catrice sa inšpirovali módou a vytvorili všetky tieto produkty, ktoré sú skôr zamerané na nahé líčenie, prirodzené ktoré sme mohli vidieť v módnych prehliadkach tejto sezóny. Od konca februára do konca marca 2015 si môžete vychutnať túto kolekciu. 



Nude Eye Colour Quattro, paletky na ktoré sme už zvyknuté od Catrice sú zložené zo štyroch tieňov. V tejto kolekcii sa objavia tiete dve verzie: Naked Brown a Taupe - less. V tomto prípade sa mi viac páči tá druhá paletka - Taupe - less kvôli tomu nádhernému nude odtieňu. Prvá paletka Naked Brown mi pripomína jednu paletku, ktorú mám už doma, tiež s skladá z troch zemitých tieňov a jedného výrazného, modrého. Catrice samozrejme sľubuje dlho-trvácnosť, super pigmentáciu a jednoduchosť nanášania.



Naked Brown


Taupe less



Gentle Lip Colour, 4 rúže zahalené v nádherných odtieňoch. Krémová textúra a lesklý finish, to všetko môžeme očakávať od týchto krásavcoch. Odtiene: Barely Pink, Silky Rose, Delicate Rosewood, Nearly Nude. Neviem ako vy ale tu sa mi páčia všetky odtiene, najviac sa mi pozdáva Delicate Rosewood, ktorý bude určite na perách vyzerať nádherne. Navyše sa mi páčia aj obaly v ktorých sú obalené. :)



Barely Pink


Silky Rose

Delicate Rosewood


Nearly Nude


Pure Shimmer Highlighter, tento rozjasnovač je to najkrajšie čo táto kolekcia ponúka. Geometrická textúra, tá farba, proste dokonalosť a už viem, že ho na 100% musím mať aj keby som neviem čo mala urobiť. Veď posúďte sami. :) 3D reliéf s hodvábnou texturou. Svetlo odrážajúce pigmenty zaručia naozaj krásny efekt. Je v jednom farebnou rozhraní.




Nunde Nail Lacquer, na záver tu máme 4 laky s nude farbou. Zase raz musím pochváliť obal alebo skôr vrchnáčik, ktorý je naozaj nádherný. Catrice sľubuje pravé odtiene, ktoré doplnia vaše šaty. Takže jar budete vítať s krásnymi nechtami. Máme tu 4 odtiene: Taupe - less, Barely Pink, Pure Blue, a Naked Brown. Najviac ma oslovili Naked Brown a Pure Blue, vyzerajú, že budú super.



Taupe - less


Barely Pink


Pure Blue




Naked Brown


A sme na konci! Čo hovoríte na túto limitovanú kolekciu? Mne osobne sa veľmi páči a určite si niečo vyberiem pretože "nude" mánií som podľahla a tie farby zbožňujem. Chcela by som ešte upozorniť, že toto nie sú oficiálne slova výrobcu. Sú to vlastné názory a nejaký súhrn oficiálnych popisov.

Krásny pondelkový večer želám.
Ak ste sa ešte nezapojili do GA, tak Vás srdečne pozývam :)

Možno sa ti bude páčiť aj

2 komentáre:

  1. Zaujal mě hlavně ten rozjasňovač, ale ta druhá paletka taky vypadá moc hezky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No panečku, jeden skvost vedle druhého:3 Obaly jsou nádherné a odstíny všech produktů jsou taky parádni:)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)