RECENZIA: Novinky od Yves Rocher s vôňou zeleného čaju

13:23 Suzzie 8 Comments

Ahojte! Pripravila som si pre Vás recenziu na 2 novinky od Yves Rocher. Jedná sa o sprchovací gél a telové mlieko s vôňou zeleného čaju z rady Un Matin au Jardin. Povedzme si na začiatok niečo o tejto novej voňavej kolekcii. V tejto kolekcii nájdeme výrobky s rôznymi vôňami, ktoré odrážajú krásu a rozmanitosť prírody. V každej rade dominuje len jedna rastlina, ktorá ma hlavnú úlohu. Kolekcia zapôsobí svojou jednoduchosťou a nádhernými autentickými vôňami prírody. Jemné, ženské a hlavne svieže vône do ktorých sa zamilujete. Kolekcia obsahuje 7 vôni - čiže 7 rád výrobkov. Každý rad sa skladá z toaletnej vody, sprchovacieho gélu telového mlieka.


Orgován: 

Ruža


Citrusové kvety


Konvalinka


Čerešňový kvet


Zelený čaj


Ja Vám poviem niečo viac o rade s vôňou zeleného čaju, ktorá je zmiešaná s jemnými tónmi citróna, bergamotu, pomaranča, a cédra. Najprv som sa bála, že vôňa bude pôsobiť veľmi "bylinkovo", predsa každý vieme ako vonia zelený čaj. Ale opak sa stal pravdou a vôňa je veľmi svieža, jemná ale najviac cítite "prírodu". Už len značka Yves Rocher pre mňa, ako značka znamená príroda, sme zvyknuté na jemné, svieže vône ale najviac cítime prírodu, či sa to týka sprchovacích gélov alebo parfumov. Yves Rocher to proste vie a dokonalo vyrobil aj túto radu. Sprchovací gél - Zloženiu až po vôňu, ktorú cítim na pokožke po sprchovaní nemám čo vytknúť. Pokožku zanecháva jemnú a prevoňanú prírodou. Telové mlieko - intenzívnejšia vôňa ale rovnako krásna. Zobúdzať sa s ňou je niečo nádherne. Určite ju vyskúšajte aj vy. Pred spaním nakrémujte pokožku s telovým mliekom a ráno sa budete prebúdzať do nádhernej vône, ktorá bude všade naokolo, samozrejme nemôžem zabudnúť ani na skvelý pocit pri zaspávani. Telové mlieko pokožku hydratuje a zanecháva ju na dotyk jemnú. Rada by som podotkla aj nádherné a veľmi jednoduché obaly, ktoré na mňa pôsobia veľmi krásne a ako dizajnér sa neviem na nich vynadívať. :) Všetky výrobky kúpite v obchode alebo na e-shope yves-rocher.sk





Čo hovoríte na túto kolekciu "prírody" od Yves Rocher ? Ja so priam nadšená! Určite by som vyskúšala radu s vôňou ruže, má nádherne obaly zahalené do jemnej ružovej farby a to vôňu si viem teda ľahko predstaviť. :)



Možno sa ti bude páčiť aj

8 komentárov:

  1. Mňam, vyzerajú celkom zaujímavo niektoré :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vsechny kolekce vypadaji skvele, ale ta se zelenym cajem mi je nejsympatictejsi :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Túto kolekciu som si stihla všimnúť, zelený čaj ma zaujal asi najviac ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kdybych mohla, tak si je pořídím všechny:D Musí skvostně vonět:3 Hlavně ten šeřík a třešňový květ:3

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)