HAUL: Oriflame, Essence, Catrice, Loreal Paris, Swarzkopf, Bourjois

23:08 Suzzie 16 Comments

Ahojte! Troška vtipný nadpis nie ? :D Ale dosť pravdivý, pretože v tomto článku vám zhrniem všetku kozmetiku, ktorú som si v poslednom čase kúpila /február, marec/. Kozmetiku na vlasy, okrem masky som kupovala v jednej drogérke u nás na námestí v meste. Oriflame veci sú objednané z Oriflame a ostatné veci sú všetky z DM-ky. Nebudem vás teda zdržovať a ukážem vám, s čím som si urobila radosť alebo aj, ako mi priateľ urobil radosť. :)




Začneme s Oriflame. Z Oriflame som si objednala túto chutnučkú sadu - mydlo, krém na ruky, sprchovací gél. Nad tými obalmi sa budem kochať ešte dlho a o tej vôňi ani nehovorím, ak máte možnosť si objednať z Oriflame katalógu, určite vyskúšajte túto sadu. Cena bola okolo cca 3 € :)



Oriflame malo aj akciu ku dňu žien, kde ste si mohli nakombinovať tri výrobky a zaplatiť len cca 15 €. O tejto skvelej akcii sme sa ihneď porozprávali s priateľom a vybrala som si dve vône a on hodinky. Áno, čítate dobre, hodinky. My sme sa tiež chvíľu nad tým smiali, že aká súvislosť je medzi sviatkom deň žien a mužmi ?! No na nič sme neprišli :D. Hodinky síce nemám odfotené lebo priateľ ich hneď zhabal, musím povedať, že sú pekné a snáď budem mať šťastie si ich uchmatnúť tiež. :) Vráťme sa späť k tým vôňam. Toaletná voda s názvom Vivacity bola jasná, už kedysi dávno som mala vzorku a tá vôňa bola úžasná. Pripomína, teplo, slnko, mesto v lete. Odporúčam. Druhá vôňa je s názvom possess, skôr ťažšia a elegantnejšia vôňa. Nie je to však niečo úžasne ale celkom sympatická. :)



Čo sa týka vlasov som si kúpila 3 produkty. Masku od gliss kur, tužidlo na vlasy od Loreal Paris a bez-oplachový kondicionér tiež od Gliss kur ale ten som úplne zabudla odfotiť! :/ Ten kondicióner nádherne vonia. :)



Určite viete, že od 10. marca je výpredaj značky Catrice v DM-kách, ak neviete tak bežte do DM - ky, možno ešte niečo stihnete ak budete mať šťastie. Ja som stihla mono očné tiene, krásny žltý lak na nechty, ktorý bude ako stvorený na jar! Linka na oči nebola v zľave avšak vo výpredajoch je aj očná linka ale verzia - vodeodolná.





Zobrala som si aj tieto dve červené krásky od Loreal Paris. No nie sú nádherné ? :)




Navlhčené obrúsky od Essence so sviežou vôňou :), vyšli ma 1 €


Duo ceruzka od Alverde. Skvelá pigmentácia, krásne odtiene, no nie ? :), ceruzka ma tiež vyšla 1 €



Nakoniec tu mám bonbóniky od Bourjois. Lícenka a 2 očné tiene. Lícenka krásne vonia. Ak chcete o nej vedieť viac zmieňovala som sa o nej v top 5 february :)


 Ako sa vám páčil dnešný haul ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

16 komentárov:

  1. Strašně se mi líbí ty věci z Oriflame!:) jinak skvělý článek:)
    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ty veci z oriflame jsem ani v katalogu snad nezahledla.musi uzasne vonet. :-)
    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekné úlovky. :) Zaujala ma tá sada od Oriflame, tak ju možno skúsim. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekný článok :) Tiež ma zaujala tá sada od Oriflame, určite sa po nej poobzerám. A lícenku Bourjois tiež používam a som s ňou nadmieru spokojná :)

    http://lifeasiva.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tu Glisskur masku bych i zkusila:) A ty červené laky od Loreal jsou krásné:3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvele novinky :-) Ta prvni vune se mi hned zalibila a od Catrice bych si uz dlouho chtela neco poridit, bohuzel u nas v DM a ani v Rossmannu tahle znacka neni, takze mam zatim smulu a nekde z e-shopu se mi moc objednavat nechce :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to máte fakt blbé, ja by som to asi neprežila bez DMky :/

      Odstrániť
  7. Mně se líbí sada z Oriflame a ty oční stíny. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádherné věci, zaujaly mě ty vůně. Dlouho jsem žádnou vůni od Oriflame neměla, tak by mě tyhle, pro mě nové, rozhodně zajímaly :)

    Spotřebováno: Únor 2015 + Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa po nich pozri, hlavne po tej vivacity :)

      Odstrániť

ďakujem za komentár :)