Motivačný piatok 2 - Workout

14:43 Suzzie 9 Comments

Ahojte! Vítam Vás u druhého článku plného motivácie. Ako som sľubovala, dnes by som vám chcela dať pár tipov, kde a ako cvičiť a hlavne čo. Samozrejme, dáme si aj nejaké inšpiratívne fotky. Tak poďme teda hneď na to! :)

Začneme s fotkami s nádhernými vypracovanými telami, povedzme si, kto po takom netúži ? Verím, že vás to nakopne. :) Tak sa poďme kochať.





Kde a ako cvičiť. Cvičiť môžete aj doma, v posilke, vonku. Fakt skoro všade. Ja zatiaľ cvičím len doma. Mám malý priestor celkom ale na bežné cvičenia sa to úplne dá. Takže ak chcete začať, máte možnosť hneď a to doma. :) Čo cvičiť ? Na internete nájdete toľko cvičení, videí, plánov. Môžete si aj zaplatiť za plán čo sa týka jedenia a cvičenia. Môj TIP 1Ja cvičím aktuálne podľa workouts od FitnessBlender. Ich kanál nájdete tu. Musím povedať, že majú úžasné videá, na ktorých presne vidíte čo máte robiť a ako, rôzne cvičenia. Prejdete od rozcvičky až po strečing. Navyše zobrazuje aj spálené kalórie, čo je určite privítate. Navyše tam nájdete stovky videí, takže nájdete si presne a pre seba niečo a môžete cvičiť donekonečna.


Môj TIP 2. Hovorí vám niečo Kayla Itsines ? Fitness trénerka, ktorá zostavila skvelé plány, čo sa týka cvičenia ale aj stravovania. Môžete si ich kúpiť na jej oficiálnej stránke za celkom pohode ceny. Už som videla niekoľko premien, ktoré cvičili podľa plánov a musím uznať, že urobili veľký kus práce. Pozrite si oficiálny FB alebo Instagram a urobíte si svoj názor. :) facebook Na FB, nájdete aj aplikáciu cez ktorú si môžete stiahnuť rôzne cvičenia a 7 dňový plán zadarmo. Určite vyskúšajte. :)



A teraz si dáme pár výrokov, ktoré vás budú každý deň motivovať. :))



Môj TIP 3. Ako posledný tip som si pre vás pripravila tento článok na investicne. sk :)
Čo má spoločné Edison, Disney, Einstein či Elvis Presley?


A sme nakonci. Ako sa vám páčil tento diel ? Tešíte sa na ďalší piatok ? :) Užite si tento deň! :)


Možno sa ti bude páčiť aj

9 komentárov:

  1. Skvělý příspěvek!:) taky cvičím nějáké videa od Fitnessblender, ale cvičím od nich jen na břicho a potom cvičím ještě jillian michaels 30 days shred.:)
    Každopádně ty fotky těch vypracovaných holek mě vždycky úplně nakopnou takže děkuju!:D:)

    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Opět super článek, na videa FitnessBlender určitě kouknu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakuje, určite pozri, podľa mňa najlepší kanál na youtube, čo sa týka fitness, veľa workout-ov tam nájdeš. :)

      Odstrániť
  3. Skvelý článok opäť videa odporúčim priateľke. Pekne fotky holek ;-) článok na konci tiež super. Teším na ďalší piatok. <3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ve středu se mi podařilo špatně došlápnout a udělala jsem si něco s nohou, kerá mi hned otekla takže od středy jsem bez cvičení. Od zítřka chvi ale zase začít takže veškerá motivace je vítána:3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Au, au, držím palce aby s ti noha dala dokopy :). Som rada :)

      Odstrániť
  5. Zase super článok :) Teším sa na ďalší.

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)