NOVINKY: Limitovaná edícia Cinderella od Essence

21:24 Suzzie 26 Comments

 Ahojte! Dnes mám pre Vás opäť na ukážku novinky, ktoré už zachviľu nájdeme v DM-kách. V marci do kín príde animovaný film Cinderella. Essence sa inšpiroval a vytvoril krásnu limitovanú edíciu, ktorú nájdeme už nasledujúci pondelok v našich DM-kách. Tak čo tešíte sa ? Ideme sa pozrieť, čo všetko táto edícia obsahuje.




Paletka očných tieňov. Verzie: 01 it's more than i ever hoped for. Paletka obsahuje 6 očných tieňov s hodvábne jemným zložením. Nájdeme tu 5 rôznych odtieňov. Mňa bohužiaľ táto paletka nezaujala veľmi. Páči sa mi jedine iba prvý odtieň perleti a posledný zlatý. V paletka nájdete aj obojstranný aplikátor. Max. cena: 3,99 €


Lesk na pery. Verzie: 01 sing, sweet nightingale a 02 so this is love. Jeden lesk s pastelovým ružovým odtieňom a druhý úplny opak - výrazný červený. Navyše obsahujú dúhové trblietavé čiastočky. Ja osobne lesky moc nepoužívam, pretože mi nevyhovujú a radšej mám rúže. Vyzerajú však zaujímavo. A najviac sa mi na nich páčia tie obaly, ktoré sú úplne rozkošné :) Max. cena: 2,19 €


Lícenka. Verzie: 01 so this is love Lícenka, ktorá by vás mala zaujať svojou pigmentáciou a odtieňom, ktorý by vás mal rozžiariť. Najkrajší produkt podľa mňa. Krásne balenie po ktorom priahne srdce každej popolušky. :) Max. cena: 3,59 €


Rozjasňovač. Verzie: 01 the glass slipper Rozjasňovač s jemnou ružovou texturou, ktorá je podľa mňa úplne nádherná. Čo hovoríte vy na tento rozjasňovač ? No ja som sa opäť zamilovala. :)


Lak na nechty. Verzie:01 sing, sweet nightingale, 02 bibbidi-bobbidi-boo, 03 prince charming a 04 watch out lady tremaine! 4 laky s 2 odtieňmi, ktoré vytvoria porcelánový efekt  - 01, 02 a ďalšie 2, ktoré vytvoria kovový efekt - 03, 04. Laky na nechte od essence môžem. Najviac sa mi páči 01 a 02. Max. cena: 2,19 €

Trblietavý nadlak. Verzie: 01 the glass slipper. Nadlak so striebornými čiastočkami a dúhovým sfarbením vo fialovom a modrom odtieni. Opäť som sa zamilovala. Sama som zvedavá aký efekt urobí na nechtoch ale už teraz viem, že ho určite vyskúšam. Balenie je tiež jedna rozprávka.
Max.cena: 2,19 €


Nálepky na nechty, Verzie: 01 the stroke of midnight a 02 it's more than i ever hoped for. 2 sady nálepiek na nechty, inšpirované Disney. Ja a nálepky na nechty nič moc. Ani tieto nevyskúšam. Max. cena: 1,39 €


A sme na konci. Čo hovoríte na túto kolekciu ? Mňa veľmi zaujala a určite si kúpim aspoň 2 produkty. Lícenku, rozjasňovač, trblietavý nadlak a určite sa pozriem aj po lakoch. 

Ešte by som Vás chcela upozorniť, že súťažím v súťaži bloger roka. Nemyslím si, že mám nejakú šancu vyhrať ale budem rada ak ma podporíte "lajknutím". Stačí kliknúť na banner v pravo menu. Ďakujem za každý like! Ste úžasní!

Možno sa ti bude páčiť aj

26 komentárov:

  1. Skvělý článek!:) Hrozně se těším na ty laky:O jsem zvědavá jaké budou:))

    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta paletka mě zaujala , protože sháním černý a zlatý třpytivý stín :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. + tvářenka se mi také líbí, ale třeba nálepky, mi přijdou hodně dětské ...
    sprouseandme.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja si myslím, že je to už moc ale tak čo sa dalo čakať :)

      Odstrániť
  4. (chvalabohu ) ma zaujal len rozjasňovač :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc pěkná limitka, v poslední době mě limitky od Essence tolik nezaujaly, ale v této se mi moc líbí tvářenka, snad se mi podaří ji ulovit :)

    GIVEAWAY: I Love... Cosmetics!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Osobně mě zaujal pouze rozjasňovač, těch není nikdy dost :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Uz jsem tuhle limitku okukovala, ale u Sue Diamond jsem cetla, ze tahle limitka v CR nebude, takze mam asi smulu. Coz je teda velka skoda, protoze tvarenka a rozjasnovac vypadaji nadherne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hm, to ti neviem povedať či je to tak, lebo viem, že v pondelok bude v slovenských DM-kách..tak to máš teda fakt blbé :/ lebo sú tam krásne kúsky :)

      Odstrániť
  8. Neeee! A já jsem chtěla s tím nakupováním přestat, jenže ten třpytivý lak musím mít! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ta paletka stínů a tvářenka se jim povedli. :) Škoda, že u nás si jí žádná prodejna neobjednala.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Limitka vypadaopravdu lakave. Asi se po ni v dmku kouknu. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Zaujali ma tie lesky, a pokiaľ ich budú mať aj v naším drogériách, určite si nejaký vezmem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Máš krásný milý blog :) Je to velmi zajimává edici al od essenc mě velmi zaujalo .. :)
    http://annhuppert.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ja mám tú paletku a je nič-moc :// Mám na ňu aj recenziu tak ak máš záujem mrkni ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. M.A.C. je oveľa kvalitnejší, krajší čo sa odtieńov ale aj designu týka, toto mi prîde ako hlúpa napodobebina.

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)