RECENZIA: Čistiaca kefka SkinPro od Oriflame

21:02 Suzzie 7 Comments

Ahojte! Dnes som si pre vás pripravila recenziu na čistiacu kefku SkinPro od Oriflame. V poslednej dobe je okolo týchto "kefiek" boom a tak nezaostal ani Oriflame, ak ste premýšľali, či kúpiť alebo nie, verím, že dnes vám ju troška priblížim a popíšem mínusy a plusy. :) Poďme teda na to.

Kefka sa nachádza v krabičke s malým čiernym obalom, ktorý bude super pri cestovaní. Dajú sa nastaviť 2 rýchlosti, čo určite oceníte pri čistení pleti. Kefka má za úlohu rýchlejšie vyčistenie do hĺbky a to lepšie, ako pri manuálnom čistení. Pleť má zostať vyhladenejšia, žiarivejšia a zjednotená. 



Ale ako je to naozaj ? Čo sa týka týchto kefiek, vždy som sa bála, aké tvrdé štetinky sú na kefke. Musím uznať, že táto je veľmi jemná a príjemná na dotyk. Čistenie bolo veľmi príjemné, vydržala by som si pleť čistiť takto aj polhodinu! :) Pleť po vyčistení nebola vôbec podráždená, bola úplne čistá a jemná na dotyk. Musím uznať, že je to oveľa lepšie ako čistiť pleť manuálne, pretože, nestrávite v kúpeľni polhodinu a pleť máte dokonalo vyčistenú a malá čerešnička na konci, bude vám to naozaj príjemné a bude vás to baviť! Veľké plus je aj cena - 24,99 € je oveľa menej ako za podobné kefky od iných značiek. 

PS: Ak si chcete fotky priblížiť, stačí na ne kliknúť :)


Čo hovoríte na kefku ? Vyskúšali by ste ju ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

7 komentárov:

  1. veľmi pekná recenzia :) ja mám podobnú z avonu a som s ňou veľmi spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypada opravdu skvele, takovy kartacek bych si chtela poridit :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá moc hezky, klidně bych ji vyzkoušela, tak uvidíme :)

    Vůně Essence + Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tie kefky sú súčasťou balenia? alebo ich treba dokupovať. pozerala som aj v katalógu ale nie je to tam jasné. aké kefky si kúpila ty, pretože sú tam dva druhy.

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)