Recenzia: Rada Diamonds and Pearls od Oriflame

19:08 Suzzie 10 Comments

Ahojte! Včera som vám napísala, čo všetko som si kúpila. Najviac vás podľa komentárov zaujala ružová rada Diamonds and Pearls, preto som sa rozhodla, že vám napíšem hneď recenziu, či skúsiť alebo neskúsiť. :) 



Rada obsahuje sprchovací gél, mydlo a krém na ruky, začneme teda so sprchovacím gélom. 


 Nádherný obal, krásna vôňa. Dve dôležité veci, ktoré si ihneď zamilujete na tomto sprcháči. Pokožku nádherne prevonia. Je to skôr pudrová a troška "silnejšia" vôňa. Ale zamilujete sa do nej. Pokožka je hydratovaná, jemnučká. 



Krém na ruky, tiež skvelá vôňa, obal, krém sa veľmi rýchlo vpije do pokožky, ručičky voňajú a sú hebké. Taký priemerný krém na ruky za super cenu.


 Mydlo, ktoré má tiež nádhernú vôňu, aj dizajn, ktorý ma zaujal. Myslím, že by to bol aj skvelý darček, pretože fakt vyzerá luxusne. 


Ako vidíte tieto tri vecičky sú fakt na zamilovanie, krásne voňajú, majú krásne obaly a sú za super cenu. :) Bohužiaľ, budete mať asi smolu ak si chcete kúpiť túto sadu, pretože som pred chvíľou pozerala oriflame.sk, a túto sadu ani nič z nej som tam nenašla, tak sa skúste opýtať oriflame poradkýň alebo sledujte katalógy a možno ju niekedy nájdete..keby som vedela, kúpila by som ešte jednu sadu.. :/

Čo hovoríte ? Tiež ste zamilovali do tých obalov ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

10 komentárov:

  1. Nádherná sada! Podle popisu bych si její vůni hned zamilovala. Třeba na ni ještě někdy narazím :)

    Spotřebováno: Únor 2015 + Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vsechny produkty vypadaji opravdu krasne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nikdy jdem neměla problém s kosmetikou z Oriflame a vždy si mě získala obaly produktů:) I tyhle produkty jsou krásné a musí i dokonale vonět!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Oriflame je pro mě top :). Žádný produkt mě ještě nezklamal:)
    http://blondegabi.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Už len tie obaly zaujmú :) sú fakt krásne
    janesworldblog

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)