TIP: Spring is here

18:40 Suzzie 25 Comments

Ahojte! Jar je už tu, pred chvíľou sme tu mali prvý jarný deň, slniečko nám svieti, je trošku teplejšie aj keď ráno je ešte teda poriadna zima! Ako na vás vplýva slniečko? Na mňa priam zázračne! Keď vstávam ráno do školy/dosť skoro/, tak už pomaličky vidieť slniečko a keď už som na ceste do školy krásne svieti. Lepšie sa mi stáva a cítim v sebe viac energie a navyše už nemusíme chodievať oblečené ako snehuliaci! :D S jarom prichádza veľa farieb a aj laky na nechty by sme mali vymeniť, za krásne žiarivé. Preto som si pre vás pripravila tipy na 5 lakov, ktoré budem ja na jar nosiť a ktoré by sa mohli aj vám zapáčiť! :)



Rimmel London - kolekcia Rita Ora, o týchto lakoch som hovorila už asi miliónkrát! Skvelé farby, stačia aj 2 vrstvy, skvelá cena, milovníčky pastelových farieb sa určite zamilujú, škoda je, že už sa nepredávajú ale Rimmel teraz predáva novú kolekciu od Rita Ora s kvetinkami na vrchnáčiku, pozerala som ich už v drogérke ale páčili sa mi len 2, 3 odtiene. najkrajší je ten oranžový. Určite ich vyskúšajte, sú to tiež skvelé farby na jar :) Na fotke sú: 703 white hot love, 873 breakfast in bed203 lose your lingerie. Ďalej tu máme aj fialový lak Salon pro lycra, odtieň 312 ultra violet. Na fotke vyzerá tmavšie ako v skutočnosti, je to tiež skôr pastelová farba. 



Oriflame - Pure Colour Metalický strieborný lak, v odtieni Light Silver. Metalické laky mám celkom rada, preto ani na jar nemôžem žiadny chýbať a vyberám si práve tento. Treba 2 vrstvy, schnutie je celkom dobre, len ten malý štetec je trochu na nervy. Cena je super.


Loreal Paris - Colour Riche Red Krásna korálová červená farba. Ešte som ho nemala na nechtoch, tak neviem povedať aký je ale stačí sa len pozrieť na fľaštičku a zamilujete sa, odtieň Doutzen


Catrice - Ultimate NailLacquer Žltá farba na jar nemôže chýbať, dokonca je aj trendom na túto jar v móde! Ja som si vybrala odtieň 05 Earnie and Birdy. Krásny odtieň, dokonca sa na nechtoch viac leskne pretože má v sebe aj také maličké ružové trblietky, ktoré je vidieť iba ak sa priblížite k nechtom naozaj blízko :D. Škoda, že tak dlho schol a že potrebujete 3 vrstvy. :/


 A aké laky používate vy na jar? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

25 komentárov:

  1. Krásna zbierka lakov :) ten žltý pôsobí veľmi jarne a pozitívne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten fialový je neskutočný! :)
    http://mimlovee.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádhera! Dva kousky od Rimmelu mám stejné :-)
    http://thedefinitelydifferent.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To mi připomíná, že jsem si dlouho žádný lak nekoupila. Hmmm.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekná zbierka :) rimmel ma velmi dobre laky, s nimi som ako s jednymi s mala spokojna :)

    http://www.jade.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) ja som tiež s Rimmel veľmi spokojná a myslím, že najviac lakov mám práve od nich. :)

      Odstrániť
  6. Jak ráda bych byla, kdybych si uměla nalakovat nehty! Musím se přiznat, že mě tento druh 'artu' hodně baví, ale bohužel nikdy si nejsem schopná nalakovat obě ruce podobně, a tak to vždy nakonec smažu odlakovačem. Můj problém je taky to, že mám příliš krátké a lámavé nehty :/ Přemýšlela jsem o umělých, ale ..je mi čtrnáct a mohla bych si s tím ty nehty zničit úplně. Každopádně je to nádherný, ty bavičky jsou opravdu jako jarní.:3 Btw.: Máš pěkné nehty, myslím ten tvar a celkově působí s lakem na fotkách úžasně... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak, ja tiež nie som na lakovanie nejaký odborník a pravá ruka vyzerá vždy horšie ako ľavá :D. Lámavé nechty mám bohužiaľ aj ja. :/ Jéj, ďakujem ale ja skôr neznášam svôj tvar nechtov :D neľúbi sa mi.

      Odstrániť
  7. Veľmi sa mi páči ten žltý, pôsobí tak... jarne :D Takýto nejaký si určite kúpim :) Inak 60 seconds laky od Rita Ora mám tiež, konkrétne ten mint green, akurát mne moc dlho nevydrži :) Neviem ako u vás, ale v našej drogérke ich ešte stále predávajú :)
    LifeAsIva

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne vydržal celkom dosť, použila si podlak aj nadlak ? Tak to asi pôjdem do vašej drogérky lebo u nás už vôbec nie je a je tam tá nová kolekcia.

      Odstrániť
  8. už nemusíme chodievať oblečené ako snehuliaci! :D . Pěkné,pěkné jen tak dál.
    Chci se zeptat. Potřebuji lak,který vydrží. Dost rychle se mi lak loupe. Nevím jestli za to můžou nehty či kvalita laku. Chci poradit lak,který skutečně vydrží. P.S krásná fotka i blog :-*
    Budu ráda,když se ozveš ( http://mycrazydiary.blog.cz )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čo sa týka lakov, je dôležité použiť podlak a ešte aj nadlak aby ti lak dlhšie vydržal. Skús laky na nechty od Rimmel alebo Loreal ale ani Essence nie sú zle. :) Ďakujem pekne. :))

      Odstrániť
  9. ten fialový od Rimmelu je nádherný, síce už niekoľko podobných mám, ale asi sa popozerám aj po tomto :D ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. mám ráda tyto slunečné dny, hned mám díky tomu lepší náladu :)) krásné laky na jaro ;) taky jsem si pořídila žlutý lak :)
    http://monulkov.blogspot.cz/2015/02/unorove-kosmeticke-ulovky.html

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Taky mám doma pár laků od Rimmelu. Žlutý lak bych si asi nepořídila. Ale na jaro super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež žltý nenosila ale teraz som ho vyskúšala, keďže začala tá jar a je fakt krásny a žiaria aj tvoje nechty, nie len slniečko. :)

      Odstrániť
  12. Krásná sbírka. Sama mám zkušenosti s Rimmel kolekcí Rita Ora, a musím říct, že mi skutečně poměrně vyhovoval, i když bych asi vyměnila štěteček. Jinak mě velice zaujal ten žlutý :)

    http://the-hellie-g.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. :) Ja som naopak so štetcom celkom spokojná, pretože je naozaj veľký a necht je nalakovaný za chvíľku. :)

      Odstrániť
  13. Ten modrý a bílý lak mám taky, ale bohužel bílý už vyschl:/ ale byli to snad moje nejoblíbenější laky!! škoda ,že už se nedají sehnat:(
    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)