RECENZIA: Krajšie vlasy s Pantene

22:52 Suzzie 15 Comments

Ahojte! Dnes mám pre vás skvelý tip článok a recenziu v jednom na šampón od Pantene, Aqua Light. Pantene totiž prichádza s novinkou, ktorú by každá z nás mala vyskúšať. A o akej novinke je reč ? Zložka Antioxidant Damage Blockers, ktorá zabraňuje oxidačnému poškodeniu vlasov a chráni životne dôležité bielkoviny. Aby ste si nemysleli, že sú to len reči, experti analyzovali dôsledky 8 000 umytí na 1200 vlasových vzorkách od 450 žien a zistili, že všetky vlasy obsahujú nadmerné množstvo oxidačných minerálov. Pri umývaní vlasov, vystavujeme naše vlasy oxidačnému poškodeniu, ktoré spôsobuje meď. Meď sa vo vode z vodovodu vyskytuje prirodzene. A čo s našimi vlasy urobí oxidácia? Postupne oslabuje štruktúru vlasov a tak sú naše vlasy suché, lámavé a bohužiaľ trpia aj končeky. Takéto vlasy, sú bohužiaľ nočnou morou každej ženy. Čo všetko teda sľubuje táto revolučná rada od Pantene?  Nová technológia pomáha neutralizovať nadmerné množstvo medi vo vlasoch a tým pádom, majú byť vlasy zdravšie a krajšie



Teraz ste sa dozvedeli aké čaro je ukryté v nových produktoch, ale oveľa dôležitejšie sú výsledky. Poďme teda na poje postrehy a hodnotenie. Moje vlasy majú jednu "super" vlastnosť - dokážu sa zamastiť rýchlosťou blesku. Preto si vlasy umývam každý deň a šampónom, ktoré obsahujú všelijaké oleje a ošetrujú vlasy sa vyhýbam. Pretože moje vlasy nedokážu vyčistiť od mastnoty a zmastia mi vlasy ešte viac. Používam jednoduché šampóny, ktoré "odmastia" a to je všetko. Preto som váhala v drogérii, či si kúpiť ten nový šampón od Pantene. Predavačka ma zlanárila. /Jej dcéra má tiež rýchlo mastiace sa vlasy a je spokojná/. 


Šampón má peknú, jemnú, nevtieravú a sviežu vôňu. Takéto ja osobne najviac zbožňujem. Šampón pekne pení a je príjemný. Stále som bola ale zvedavá, či vlasy budem mať čisté a či nebude "ťažký" na moje vlasy a vlasy budú ešte viac mastnejšie. Po vysušení vlasov som bola príjemne prekvapená. Vlasy boli krásne čisté, voňavé a jemnejšie na dotyk. Krajšie bohužiaľ neboli. :/ Takto som používala šampón každý alebo každý druhý deň a postupne som spozorovala, že na tej novej technológií niečo bude. Vlasy som mala naozaj o čosi krajšie a vyzerali zdravšie, neboli také zvädnuté ale žiarili a boli aj poddanejšie. Dnes používam už druhé balenie a som veľmi spokojná, vlasy sú krajšie a krajšie a šampón sa dá používať každý deň. Teším sa už keď si kúpim tretie balenie, pretože chcem vyskúšať aj masku na vlasy, no najviac moje srdce a aj vlasy túžia po vyživujúcom spreji na vlasy, ktorý vyzerá perfektne a keď bude taký super ako šampón, tak to bude láska na celý život.

Ak túžite mať svoje vlasy zdravšie a krajšie, určite vyskúšajte niečo od Pantene, túto novú technológiu obsahujú všetky rady, ktoré vám pomôžu s rôznymi problémami s vlasmi. 

Majte krajšie vlasy!

Používate vlasovú kozmetiku od Pantene? Ak nie, vyskúšali by ste ju ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

15 komentárov:

  1. Taky mám vlasy rychle mastné, takže jakmile spotřebuju můj šampon, tak se poohlídnu i po tomto. Už jsem na něj četla více kladných recenzí.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšam, myslím, že budeš spokojná :)

      Odstrániť
  2. Měla jsem kdysi nějaký, ale vůbec mi nevyhovoval.. :-)

    Tenhle vypadá fajne, možná na něj mrknu :-)

    http://wormake.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja s touto značkou som nemala žiadne skúsenosti, tento je môj prvý výrobok od nich a hneď to vyšlo a som spokojná :)

      Odstrániť
  3. Mám z té řady sprej na vlasy, po kterým vypadaji vlasy zdrave.. na mastivost ti pomuze nechat si udelat par pramenu meliru :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Včera jsem si zakoupila novinku od pantene, nebyl to šampon ale balzám na vlasy a je takový zeleny myslím s aloe a Vera a dneska jsem ho poprvé ozkousela

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tenhle šampon chci už dlouho vyzkoušet. Uričtě si ho brzy koupím. :-)
    Denisa
    SVĚT KOSMETIKY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. wow, vyzerá naozaj skvelo, zaujalo ma hneď to balenie :D pekná recenzia :)

    na mojom blogu prebieha giveaway ;)
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak to o tej medi som nevedela! Ten šampón je vec, ktorú potrebujem :)
    LifeAsIva
    ♥GIVEAWAY♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak tak ako hovoríš, vyživujúcim šampónom sa musíme vyhýbať :/ Určite vyskúšaj, ja som tiež neverila, riskla som a som spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)