RECENZIA: Suchý šampón od Dove

17:27 Suzzie 5 Comments

Ahojte! Dnes tu mám pre vás recenziu na suchý šampón. Čo vy a suché šampóny? Toto je môj prvý pokus od Dove. Vlasy sa mi naozaj rýchlo zamastia, preto som už potrebovala suchý šampón. Lenže nastal problém, že aký? Potrebovala som šampón čo najrýchlejšie, takže musel byť z drogérky. Prečítala som niekoľko recenzií ale aj tak mi príde, že ich je málo, preto by som aj ja chcela prispieť svojou kvapkou a povedať vám o mojej skúsenosti. 


Začnem balením, ktoré je naozaj krásne a nebojím sa ho niekde vystaviť. Pokračujem vôňou, ktorá je nádherná a niekedy som len tak strekla do vzduchu aby mi izba voňala. Ak ste tento šampón mali a viete, kde by som mohla zohnať čokoľvek, čo vonia takto podobne, píšte do komentára! Áno, vôňa je naozaj krásna ale oveľa dôležitejšie sú účinky. Po nastriekaní na vlasy, treba šampón masírovať do pokožky hlavy a vlasov. Následne vyčesať. Vlasy boli naozaj odmastené, a boli plné objemu! Ak teda, niekedy budete potrebovať nadvihnúť vlasy, určite siahnite po suchom šampóne, pretože vlasy zostanú nádherne objemné! Netreba to však preháňať lebo vlasy by zostali viac mastné ako boli pred tým, preto dávajte pozor pri nanášaní a zvoľte vhodné množstvo. Netreba však zabúdať, že suchý šampón je len 1. pomoc a vlasy treba v ten deň poriadne umyť normálnym šampónom. Neodporúčam ani používať pravidelne, lebo si to odnesie vaša pokožka hlavy, ktorá bude podráždená. Ak teda hľadáte suchý šampón, ktorý naozaj funguje a najbližšie miesto máte drogériu, určite skúste tento Dove, myslím si, že budete prekvapené a zamilujete sa do tej vône. :)




 Čo vy a suché šampóny ? Vyskúšali by ste tento od Dove ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

5 komentárov:

  1. Suchy sampon je u me nezbytnosti, aktualne mam Timotei a nemuzu si stezovat, ale tento teda vypada take moc dobre, tak to bude asi moje pristi volba :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Uz si na nej brousim zuby.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já měla suchý šampon od Syossu a byl taky fajn. Tento jsem ještě neměla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Momentálne mám suchý šampón od Balea, a ten mi až tak veľmi nevyhovuje :( O tomto som ešte nepočula, ale vyzerá dobre, takže sa po ňom asi poobzerám :)
    LifeAsIva
    ♥GIVEAWAY♥

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)