Svieže nožičky vďaka Oriflame!

19:36 Suzzie 7 Comments

Ahojte! Po dlhej dobe je tu opäť článok, bohužiaľ nebolo moc času ani chuti a tak ste boli týždeň bez článku. Dnes mám však pre vás svieži článok na tému starostlivosť o chodidlá. Každá z nás ich chce mať jemné, voňavé, no cez teplejšie dni aj svieže, preto vám predstavujem výrobok, ktorý si zamilujete aj vy, ak milujete mentol.  


Nebudem vás ďalej napínať, a predstavím vám nový výrobok od Oriflame, ktorý si budete môcť kúpiť už 4.5. a za super cenu. Idem o krém na nohy s mätou a kivi Feet Up Cooling Breeze. Už z obalu je cítiť sviežosť a blížiace sa leto. Objem tuby je 75 ml a cena 1,79€. Krém je trocha hutnejší a hneď po otvorení si vás omámi svojou vôňou, ktorá je najviac zastúpená mentolom. Do pokožky sa celkom rýchlo vsiakne a voňavučké nožičky vám vydržia po zvyšok dňa. Navyše, pokožka je jemnejšia. Ku krému si môžete dokúpiť aj sprej na nohy s touto istou vôňou za 2,99 €. 



Ako sa staráte o svoje chodidlá? Vyskúšali by ste tento krém ? 

Ďakujem Božke za poskytnutie produktu na testovanie. :)

Možno sa ti bude páčiť aj

7 komentárov:

  1. Tento krém som videla v katalógu, ale nekúpila som si ho, aj napriek jeho úžasnej vôni. Zároveň pozývam na moju Jarnú Giveaway, práve teraz na blogu! :)

    LeušLifestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc hezký produkt. Taky mám doma krém na nohy od Oriflamu a jsem spokojená. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tento krémik by som si kúpila už len kvôli jeho obalu.. :-D Vyzerá vskutku lákavo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásný obal a barva láčku :-) Oriflame má skvělé produkty :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)