TOP 5 March

18:45 Suzzie 15 Comments

Ahojte! Nový mesiac je tu! Síce som myslela, že bude už konečne slniečko ale to počasie je úplne hrozné! Aby v apríli snežilo ? To som ešte teda nezažila, no prejdime k príjemnejším veciam a to mojim obľúbencom v Marci. Kto si získal moje srdiečko ? :)



Gliss Kur - expresný regeneračný kondicionér ultimate volume s tekutým morských kolagénom a komplexom tekutého keratínu.  Potrebovala som už kúpiť niečo na rozčesanie vlasov, nakoniec som sa rozhodla pre tento, ktorý ma sľubovať regeneráciu bez zaťaženia a ľahké rozčesanie. Kondicionér má nádhernú farbu, krásnu jemnú vôňu a vlasom dodá lesk, vlasy sú jemnejšie, peknejšie a to rozčesávanie je tiež lepšie a nie také zdĺhavé. :)



Carmex - balzam na pery. Carmex balzamy pobláznili celý svet. Ja som si ho obľúbila tiež a nemá žiadne mínusy. Až na taký jeden malý. Nedá sa kúpiť len tak v drogérke. Nie je moc parfemovaný, čo mi úplne vyhovuje a pery sú naozaj jemné. 


Oriflame - sprchovací gél diamonds and pearls.  O tomto sprcháči, ste už mohli čo to prečítať na mojom blogu. Stále som zamilovaná do obalu, do vône. Celý je na zamilovanie. 


Dermacol - Imperial make-up. Dermacol má naozaj super make-upy. Naposledy mi úplne vyhovoval tento, tak som si opäť kúpila ďalšie balenie a neľutujem. Odtieň sedí mojej pleti. Matný finish. Stredná krycia schopnosť, nepôsobí ako maska. Samé plusy.


Catrice - 05 Earnie and Birdy. O tomto laku ste si už tiež mohli prečítať. Krásna farba na jar, krytie - 3 vrstvy, výdrž je taká priemerná. Myslím, si že za to stojí. :)

A aké výrobky ste si vy obľúbili v marci ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

15 komentárov:

  1. Ten kondicionér vyzerá super,určite ho skúsim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento make-up od Dermacolu jsem měla také a rozhodně mě mile překvapil, jinak Carmex musím určitě vyzkoušet, všude na něj čtu a slyším jen samou chválu :)

    I jeden šperk dodá mnoho krásy ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Carmex je super aj keď o zas nieje nejaký zázrak :)

      Odstrániť
  3. Skoda ze jsem ten sprchac nevidela v katalogu :-D Obal vypada moc pekne. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. makeup mám tiež a milujem ho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. O Carmexu jsem už mnoho slyšela, ráda bych ho taky vyzkoušela.. Jinak ten deníček se srdíčky v pozadí je úžasný <3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tie hodinky na prvej foto sú úplne krásne :) inak laky od Catrice milujem a tento vyzerá perfektne! ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Carmex a Imperial taky patří mezi moje stálé oblíbence:))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten make-up vypadá dobře, já stále sháním ten pravý, mám na ně nějakou špatnou ruku při výběru :-)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)