#AussieStyleshaker

21:54 Suzzie 4 Comments

Ahojte! Dnes tu mám pre vás výnimočný článok. Ukážem vám svoj obľúbený outfit ale aj hairstyle spolu s Aussie výrobkami. Osobne mám výrobky od Aussie veľmi rada a všetky mi zatiaľ vyhovovali. Vždy mali nádhernú sladkú vôňu, ktorú si nezameníte s ostatnými značkami vlasovej kozmetiky. Tentokrát som vyskúšala šampón na vlasy miracle shine, ktorý je vhodný pre matné a unavené vlasy. Šampón má nádhernú sladkú vôňu, krásne pení a vlasy vôbec nezaťažuje. Lesk vlasom určite dodá, treba ho však používať dlhšiu dobu a výsledkov sa určite dočkáte. Ďalším výrobkom bol lak na vlasy volume + hold. Lak je vhodný pre všetky z nás, ktoré túžia po objeme a zafixovaní účesu. Neviem ako vy ale vždy keď som si fixovala vlasy lakom, dopadlo to tak, že vlasy zostali tvrdé a následne sa veľmi ťažko česali. Keď som čítala, že tento lak nemá zlepovať vlasy a nemajú zostať "tvrdé" moc som tomu neverila, preto som lak otestovala hneď ako prišiel. Musím uznať, že má veľmi príjemnú vôňu a pripomína mi návštevy u kaderníčky :D :) No prejdime hneď k výsledku ako to dopadlo s tým zlepením vlasom. Bola som veľmi prekvapená ale tento lak FAKT vlasy nezlepil a vôbec neboli na dotyk tvrdé. Niekde som trošku cítila, že vlasy boli tvrdšie ale takéto mi ich žiaden lak zatiaľ nespravil. Sľúbený objem je tiež vidieť a vlasy vám trošku nadvihne. Určite vyskúšajte tento lak, pretože za mňa najlepší lak na vlasy aký som kedy mala. :)


Môj obľúbený účes sú jednoduché vlny. Pretože mám od prírody rovné, vlasy bez objemu. Preto sa vždy teším keď siahnem po kulme, ktorá mi urobí krásne vlny a vlasy sú objemnejšie. V outfite na fotkách nájdete moju obľúbenú koženkovú sukňu a príjemné letné boty v nude farbe. :)


Bolo veľmi ťažké vybrať pár fotiek z cca 300 ale nejako sa mi podarilo aspoň týchto "pár" :D Verím, že sa vám článok páčil. Nezabudnite mi do komentára napísať, aký je váš obľúbený účes a aké máte skúsenosti zo značkou Aussie a ich produktmi. Na každý komentár sa veľmi teším. Pekný deň. 



Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. Aj ja mám s aussie dobré skúsenosti, takže možno vyskúšam aj tieto produkty :)
    Moji jarní obľúbenci :)
    http://life-as-iva.blogspot.sk/2015/05/summer-wishlist.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S produkty Aussie mám samé dobré zkušenosti :) A jsi opravdu moc krásná a na všech fotkách ti to strašně moc sluší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aussie mám také ráda a vždycky okukuju co bych si koupila. Když to tak vezmu, tak bych od nich brala úplně všechno:))

    A zaujal mě tvůj top. můžu se zeptat odkud ho máš?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. najkrajšia voňa Aussie šampónu <3 - som rada, že som ich mohla tiež skúsiť :)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)