BEAUTY: TOP 5 APRIL

18:39 Suzzie 17 Comments

Ahojte! Včera ste si mohli prečítať niečo o legende balzamov, ktorý má určite každý z nás doma. Sama tomu neverím ako ten čas beží a už tu máme nový mesiac, mesiac jari - Máj. Vonku sú už krásne rozkvitnuté stromy, teda niektoré už aj dokvitajú :D ale je to nádhera sama o sebe že ? Ako vždy pri začiatku nového mesiaca vám ukážem mojich obľúbencov za predošlí mesiac. Ktorí sú to za mesiac apríl ? Poďte sa so mnou pozrieť. :)

Začnem s lakom na nechty od Loreal Paris z kolekcie Color Riche, konkrétne odtieň Doutzen´s pure red. Lak ma zaujal hneď svojim obalom a luxusným designom. Odtieň je naozaj krásny, taká červená žiarivá, ktorá bude úplne super na prichádzajúcu jar a leto. O čosi viac ma teší to, že stačí len 1 vrstva na úplne zakrytie. takže super krycia schopnosť. Schnutie je priemerné a čo sa týka toho, ako dlho vydrží na nechtoch, mám ho tretí deň a niekde sú už končeky odlúpene ale inak v pohode a musím dodať informáciu, že nemám použitý žiadny top coat. Cena je okolo cca 4€ ale kúpila som v DM-ke za menej. :)



Ďalej tu mám rozjasňujúcu starostlivosť od Yves Rocher z rady Elixir 7.9. Túto vecičku mám doma už veľmi dlho, no nejako som ju nepoužívala až v jeden večer som si ju naniesla na pleť na noc a ráno som sa zobudila s rozžiarenou tvárou, ktorá bola "navštavená" a jemná. Odvtedy ju používam niekoľkokrát do týždňa ale iba noc, keďže mám mastnú pleť a cez deň by som sa leskla ako zrkadlo. Ak chcete dať pleti šťavu a rozžiariť ju, určite chodte do toho. Teraz je v akcii za 17,90€ na www.yves-rocher.sk



Duo kajalová očná ceruzka od Alverde v odtieni 10 Graphit-rose. K tejto ceruzke som sa dostala úplne náhodou a je to aj môj prvý produkt od značky Alverde. Ceruzka obsahuje dva odtiene, ktoré môžete vidieť aj nižšie na fotke. Najradšej mám ten ružový, ktorý používam ako farebnú linku na horné viečko. Tá sivá mi nejako odchádza a neviem ako ju použiť. Avšak za tú cenu super vecička. :)



Krém na ruky Diamonds and Pearls od Oriflame, o tomto kréme ale aj o ostatných výrobkoch ste si už prečítali recenzie na mojom blogu, ak náhodou nie tu si prečítate. V skratke poviem, že krásny obal, krásna vôňa, krásna láska medzi nami. :)




A posledným výrobkom je lícenka od Essence z limit. kolekcie Cinderella. Už keď som videla prvé fotky týchto noviniek, som sa zamilovala a vedela som, že ju musím mať. Kúpila som ju a opäť som sa zamilovala. Krásny obal, ktorý môžete obdivovať aj na fotkách, farba je v pohode a pigmentcia tiež, na líčkach vydrží pol dňa a cena je tiež super ale pozerajte na ten obal... :))



 Čo by ste výskúšali ? Zapáčilo sa vám niečo ? Viete mi odporučiť nejaký produkt od značky Alverde? 

Možno sa ti bude páčiť aj

17 komentárov:

  1. Lak na nechty vyzerá super :) a taktiež aj lícenka :)
    LifeAsIva

    OdpovedaťOdstrániť
  2. strašně se mi líbí ta essence tvářenka:) ale jinak jsou všechny produkty hezký!:)
    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten lak na nechty je úžasný milujem červené laky a tá lícenka sa mi hrozne páči :)
    www.allmoblogg.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Taktiež mám veľmi rada, červené laky, určite vyskúšaj niečo z tejto kolekcie, sú tam nádherne odtiene. :)

      Odstrániť
  4. Já mám z té limitky Cinderella paletku a pigmentace nic moc, ale barvičky má pěkné.
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa paletka práveže moc nezaujala z tejto kolekcie, kvôli odtieňom.

      Odstrániť
  5. Tu tvářenku bych koupila už kvůli tomu obalu :D

    Zvu tě na můj blog
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/cerne-tecky-jdu-na-vas.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Co bych mohla dělat lepšího před zápočtovým testem z biochemie než brouzdat po blogerských skupinách a klikat na různé články. Většinou nemám žádná očekávání a když jsem otevřela tvůj blog, byla jsem mile překvapená - příjemný design, krásná slečna a na první pohled je vidět, že si dáváš záležet a dbáš na kvalitu (což je z fotek patrné). Zajímalo by mě i ten Yves Rocher, je to sérum, ne? :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz
    Teď přímo k těm produktům - dá se ještě tvářenka koupit?! :D Chci jí, chci jí, chci jí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Achjo, nějak se mi to zpřeházelo.

      Odstrániť
    2. Jéj, ďakujem pekne za pochvalu. :) Vážim si to a som rada, že je vidieť, že si dávam naozaj záležať. Áno, sérum. U nás na slovensku ešte stále je ale či u Vás v ČR to neviem, pretože som videla, že máte inú limitku.

      Odstrániť
  7. lícenku som vyhrala v jednej GA a milujem ju, farba krásna, pigmentácia tiež :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc se mi líbí ta tvářenka Essence, škoda, že v Čr tato limitka nebyla :(

    Giveaway + Make-up speciál 2.část

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)