Predstavenie Realash

20:57 Suzzie 3 Comments

Ahojte! Dnes vám predstavím sérum, ktoré by malo predĺžiť vaše riasy. Volá sa Realash a určite ste o ňom počuli alebo ho aj používate. Ak stále neviete o čom je reč, rada vám sérum predstavím. :)


Realash urychľuje prirodzený rast rias a posilňuje ich korienky. Očakávať môžete dlhšie, zdravšie a vyživené riasy. Sérum zabraňuje aj vypadávaniu rias. Účinnosť je potvrdená štúdiom a nespôsobuje podráždenie alebo alergie.

Sérum sa používa vždy večer pred spaním. Aplikuje sa linka na hornom viečku pozdĺž rias. Dávajte však pozor aby sa vám sérum nedostalo do očí! Dávajte pozor aj na množstvo, ktoré nanášate a nezabudnite že sérum sa aplikuje len 1 krát za deň, ďalšie aplikácie nezvyšujú účinok. 

Už po 2 týždňoch môžete vidieť účinky. Po 3 mesiacoch by vaše riasy mali byť dlhšie, pevnejšie, hustejšie.


Realash mi prišiel krásne zabalený, takže musím uznať, že e-shop si dáva naozaj záležať. V malej krabičke sa nachádza sérum, ktoré vyzerá ako linka na oči. Balenie je naozaj krásne. O týždeň začnem testovať a po mesiaci sa vám ozvem, aké účinky som zaznamenala a následne priložím aj fotky. Na začiatok vám ukážem ako vyzerajú moje riasy teraz. :)

 
 

Uvidíme sa o mesiac! Verím, že s dlhšími riasami! :)

Možno sa ti bude páčiť aj

3 komentáre:

  1. už se těším na výsledek :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/tag-sedm-smrtelnych-hrichu-krasy.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám už druhé balení a nemůžu si jej vynachválit :)

    New in: April 2015 + GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento produkt mi príde veľmi sympatický :) Rozmýšľam nad kúpou :)
    LifeAsIva

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)