TOP 5 MAY

21:26 Suzzie 8 Comments

Ahojte! Vítam vás, pri pravidelnej rubrike TOP 5 mesiaca. Máj utiekol ako voda a opäť mám pre vás výber toho najlepšieho čo si moje srdce získalo. Nájdeme tu skvelé telové mlieko do sprchy od Nivei, ktoré buď milujete alebo nie. Lak na vlasy od Aussie, ktorý úžasne vonia.  Vyživujúci sprej na vlasy od Pantene. Rúž od Maybelline a púder od NYC. Poďme teda na to! :)


Rúž Whisper Od Maybelline, odtieň 720 Moocha muse. Objavený náhodou, krásny obal a odtieň priam dokonalý. Taká nude hnedá farbička. Je lesklý, pigmentácia je super a výdrž je tiež v pohode.


 Telové mlieko do sprchy od Nivei. O tomto mlieku sme už počuli, nespočetne veľakrát čítali. Buď ho milujete alebo nenávidíte. Ja patrím skôr do prvej skupinky aj keď mám menšiu výhradu. Mlieko krásne vonia, čo sa týka konzistencie, tak je to čisto mlieko, vôbec nepení. Na pokožke zostáva jemná vrstvička, niekomu môže vadiť, mne moc nie. Pokožka je jemnučká a krásne vonia. 


 Vyživujúci sprej na vlasy Aqua light od Pantene. Celú kolekciu aqua light som si zamilovala kvôli vôni a žiadnemu zaťaženiu vlasov. Tento sprej to tiež plní a vlasy vôbec nezaťaží, má krásnu vôňu a vlasy po aplikácii sú jemnejšie a žiarivejšie. Ak ste ešte nevyskúšali nejaký produkt z tejto rady a trápia vás mastné vlasy, určite skúste túto radu, nebudete ľutovať. :)



 Púder Smooth Skin od NYC. Rýchlo kúpený púder. Ja mám odtieň 2, aj keď mám veľmi svetlú pleť je celkom v pohode a na leto bude dokonalý. Pleť dokonalo zmatní!! Vydrí celý deň, nezanecháva žiadne stopy na pleti. A za tú cenu..


 Aussie lak na vlasy volume + hold. O tomto laku na vlasy ste si už mohli prečítať. Má nádhernú vôňu. ako všetky výrobky od Aussie. Je to vôbec prvý lak na vlasy, ktorý mi vlasy nezlepí a po nanesení nie sú tvrdé. Môj najobľúbenejší lak! 


Ktorý výrobok vás zaujal a ktorý máte tiež obľúbený ? PS: Vedeli ste že takéto krásne fotky ako v tomto článku môžete mať vďaka mobilu ? Áno, tieto fotky sú fotené mobilom. Chcete vedieť akým ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

8 komentárov:

  1. Produkty z rady Aqua Light planuji vyzkouset :-) A fotky vypadaji opravdu skvele na mobil :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Púder mám vyskúšaný :) Je fajn :) A určite vyskúšam ten sprej na vlasy od Pantene :)
    Tvoj blog sa mi veľmi páči :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. rúž vyzerá nádherne, presne také odtiene sa mi páčia :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten rúž vyzerá super :) Mám rada NUDE rúže ...

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pudr od NYC je můj objev posledních týdnů, mám ho poprvé, ale určitě ne naposledy:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Telove mleko do sprchy jsem si velice oblibila.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)