EVENT: Aussie plážová párty

19:03 Suzzie 4 Comments

Ahojte! Určite si pamätáte / ak ma sledujete na IG/, že som sa pred niekoľkými dňami zúčastnila super bloggerventu, plážovej párty Aussie. Dnes vám prinášam menší report a fotky, pretože tie vás vždy najviac zaujímajú. :)


Event sa konal na zlatých pieskoch, konkrétne na Wakelake. Na tomto mieste si môžete vyskúšať wakeboarding ale i popíjať skvelé chladené drinky. Malo ísť o plážovú párty, bohužiaľ počasie nevyšlo a bolo skôr chladnejšie ako teplejšie. Škoda, tie drinky vyzerali tak skvelo!

Privítala ma milá Miška, ktorá má na starosti spoluprácu a komunikáciu s blogerkami. Bola veľmi milá a zlatá! :) Zoznámila som sa aj s blogerkami, ktoré som stretla prvý krát. Okrem blogeriek, sa na evente nachádzali aj novinárky. Ako vidíte na fotkách, prostredie bolo naozaj nádherne a keby bolo slnečno, určite by to bola skvelá párty!



Stylistka nám povedala, niečo viac o nových produktoch od Aussie. Konkrétne sa jedná o suchý šampón, ktorý som už stihla vyskúšať a je naozaj super a ako inak - krásne vonia a sprej na vlasy s efektom plážových vĺn, ktorý som ešte na svojich vlasoch neskúšala ale vonia tiež nádherne. Samozrejme, čakajte na blogu aj samostatnú recenziu, kde vám poviem viac. :) Stylistka neskôr na modelke, predviedla pomoci spreju s efektom plážových vĺn letný look, ktorý bol naozaj nádherný a modelke veľmi pristal! Pokračovalo sa vyhlásením Aussie výzvy, ktorej sme sa všetky zúčastnili. Vyhrala som aj ja, čo som vôbec ale že vôbec nečakala. Samozrejme ma to potešilo, pretože som vyhrala nádherne kúsky od módnej návrharky Lenky Sršňovej. Catering bol naozaj perfektný, od koláčikov až po zeleninu. Mňam! :)






Ako prekvapenie bolo pre nás wake-boarding. Ja som ho bohužiaľ nemohla vyskúšať pretože som mala problém s prstom..ale aj tak by som sa utopila! :D Sledovať dievčatá, ktoré sa odvážili bola sranda ale aj tak obdivujem ich odvahu! :) Postupne sme odchádzali domov. Ďakujem veľmi pekne za pozvanie. 



Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. Musela to byť super akcia :) z produktov ma zaujal hlavne sprej s efektom plážových vĺn, inak som od Aussie ešte nič neskúšala.

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bola, ak si ešte nič neskúsila určite choď do toho, myslím si, že nebudeš sklamaná. :)

      Odstrániť
  2. Počula som na tú akciu iba chválu :) Super fotky ... A tá taška je maximálne super :O
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)