Letné lakovanie s Yves Rocher

11:52 Suzzie 6 Comments

Ahojte, želám krásny piatok. Ako sa máte? Už je august a to pre nás - študentov znamená, že polovica prázdnin je už preč. Užívate si slniečko ? Mám tu pre vás recenziu na laky na nechty od YR, ktoré sú v predaji od 1. júna a celkovo ich je až 40! Ja som mala môžnosť vyskúšať 5 farebných lakov a jeden urýchľovač zasychania lakov. Laky majú jednoduchý obal - také mám najradšej. :) 40 odtieňov je naozaj veľa, takže si vyberie každá z nás, či už máte radi skôr nude farby, pastelové, pieskové alebo bláznivo farebné. Výber je naozaj veľký.



Žiarivé laky sú s fialovým vrchnáčikom. Je dostupných tridsať odtieňov. Sú to krásne farebné laky ale aj jemné pastelové. Laky sú výnimočné jemným zložením, ktoré nepoškodzujú nechty. V zložení nájdeme aj živicu elemi, ktorá sa získava zo stromu Kanárnik luzonský, pôvodom z Filipín má silu vytvoriť film, ktorý odráža svetlo a dodáva nechtom oslnivý lesk. Čo sa týka lesku, môžem len potvrdiť, nechty naozaj žiaria a pekne sa lesknú. Aplikátor je celkom veľký, takže nebudete mať problém s nanesením laku. Čo sa týka krytia, je to tu troška individuálne. Tmavé odtiene kryjú už v jednej vrstve, narozdiel od svetlých, ktorých musíte naniesť viac. Kúpite za 4,20 €


Odtieň 94. Or pailleté- tento lak ma zaujal ako prvý, na nechtoch vyzerá naozaj krásne, naniesla som cca 3 vrstvy a výsledok bol naozaj pekný. Na nechtoch bez poškodenia vydržal 3 dni.


Neviem nájsť názov- je to krásna žiarivá oranžová farba, na fotke je presvetlená. Na opálenej pokožke krásne žiari, takže na leto ako stvorená! Vydržal 5 dní.


01. Magnolia - jemný nude odtieň, ktorý vyzerá elegantne. Treba však naniesť aspoň tri vrstvy, čo mi troška vadí. Vydržal 3 dni.

Laky na nechty s gélovým efektom sú tiež obohatené o živicu elemi, nepoškodzuje nechty a ľahko sa nanáša. Vďaka inovatívnej textúre je farba žiarivá a nechty sú výnimočne lesklé. Zloženie bez ftalátu, formaldehydu, toulénu a gáfru. Kúpite za 6 €


46. Bordeaux exquis - tmavočervená farba, ktorá kryje v jednej vrstve! :) Odtieň však nesadol moc na moju farbu pokožky, tak vyzeral troška divne. Vydržal 5 dní bez poškodenia.


26. Rose perle - ak milujete jemné tóny ružovej farby tento lak je stvorený pre vás ako aj pre mňa! :) Treba naniesť aspoň tri vrstvy, čo je škoda, na nechtoch vyzerá skôr elegantnejšie. Vydržal 4 dni bez problémov. 




Pri lakovaní nechtov sa nezaobídem bez tohoto skvelého objavu - urýchľovač zasychania od YR, ktorý vám pomôže pri lakovaní nechtov a budete mať ešte viac času na seba! :) Musím povedať, že je skvelý, po nanesení na lakované nechty sa rozloží po celom nechte a o chvíľu je lak celkom suchý. Ak si radi lakujete nechty a nemáte radi čakanie, dokým uschne lak, bežte rýchlo pre tento skvost! Cena je 6,50 €




Ktorý lak sa vám najviac páčil ? Ktorý by ste si kúpili ? Vlastníte nejaký ? 
Pekný slnečný a teplý deň! Suzzie :)


Možno sa ti bude páčiť aj

6 komentárov:

  1. Všetky majú krásne farby ♥ Páči sa mi hlavne ten ružovkastý ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mně se moc líbí ten třpytivý a světle růžový :3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten zlatý ma zaujal asi zo všetkých najviac, je taký výnimočnejší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Miluji lakování nehtů. Letos na tom úplně ujíždím. :)
    Tady mě nezaujal žádný, ale to bude tím, že já nejraději výrazné barvy. :)

    http://gabux-creativity.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jejich laky vypadaji skvele, takze si nejaky urcite poridim.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tie farby sú neskutočné ! :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)