Očný krém Karin Herzog

20:48 Suzzie 2 Comments

Ahojte! Želám krásny pondelkový večer. Už dlhšie tu mám pre vás pripravenú recenziu na očný krém od Karin Herzog. Poznáte túto značku ? Ja som o nej počula, prvykrát, keď mi prišiel e-mail s ponukou spolupráce. Mohla som si vybrať z viacero produktov, ktoré táto značka ponúka. Nakoniec som sa rozhodla pre očný krém.

Karin Herzog je švajčiarska značka, ktorá ponúka kozmetické výrobky od make-upu až po starostlivosť o telo. Čo sa týka ceny, je to skôr vyššia cenová kategória. Na oficiálne stránke sa dozviete viac karinherzog.com


Krém na očné okolie skrýva v sebe veľké množstvo vitamínov A, E, D3 a aj 0,5% kyslíka. Neobsahuje parabény ani konzervanty. Krém by vám mal zlepšiť pružnosť pokožky vďaka rastu kolagénu. Oddaľuje vznik vrások a modrín. Je šetrný aj k citlivej pleti a skvelo ju hydratuje. Pomáha regenerácii buniek a zjemňuje pleť.




Krém sa nachádza v luxusnom balení s klasickým aplikátorom. Žiadna extra parfumácia. Krém je ľahký a dobre sa rozotiera po pokožke. Je jemný, neštípali ani ma nesvrbeli oči. Krém som používala niekoľko týždňov a pokožka okolo očí hneď pôsobila vyhladenejšie a bola jemná na dotyk. Ak hľadáte ideálnu a kvalitnú starostlivosť o očné okolie, určite vyskúšajte tento krém, ktorý vás nesklame. 

PS: Krém môžete použiť aj v okolí pier, zabraňuje starnutiu pokožky. 

Možno sa ti bude páčiť aj

2 komentáre:

  1. Od značky jsem měla čistící gel a byl super.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/makeup-10x-jinak-paletka-e-style-charm.html

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)